Dalai Lama ilmoitti tänään: Seuraajani reinkarnoituu ilmeisesti Intiassa

Tiibetin hengellinen johtaja Dalai Lama totesi, että ”Kiina on kiinnostuneempi seuraajastani, kuin minä itse”. Samassa yhteydessä hän arveli, että kun hän ja suuri joukko Tiibetin pakolaisia on viettänyt jo 60 vuotta Pohjois-Intiassa, hänen seuraava inkarnaationsa (jälleensyntymänsä) tulee ilmaantumaan Intiassa.

Tiibetin-budhalaisten l. lama-uskoisten hengelliset johtajat tai opettajat syntyvät perinteisen käsityksen mukaan uudelleen, ja seuraajien tehtävänä on tunnistaa tilapäisesti kuollut lama, joka on syntynyt uudelleen jonkin lapsen hahmossa. Tunnistamisessa käytetään vainajalle kuuluneita esineitä, jotka lapsi osaa erottaa muista tarjotuista, ja joitain lapselle esitettyjä kysymyksiä, joihin vain laman uskotaan osaavan vastata.

Kiina miehitti siihen asti itsenäisen, mutta Kiinan keisarikunnan kanssa vuoteen 1911 asti personaaliunionissa olleen Tiibetin v.1950. Vuonna 1959, tiidetiläisten kapinoitua miehitysvaltaa vastaan, Dalai Lama seurueineen joutui maanpakoon Intiaan, ja asettui Dharamsalan kaupunkiin Himalajan etelärinteelle. Nykyinen Dalai Lama on syntynyt v.1935.

Kiina on yrittänyt turhaan kitkeä tiibetiläisistä budhalaisuutta ja lojaalisuutta Dalai Lamalle. Tiibetiin on tuotu miljoonia kiinalaisia muuttamaan maan väestöolot, l. tekemään väestönvaihto.

Asiasta kertoi tänään NDTV.

1 Comment

  1. Heino Keppi
    18.3.2019 21:05

    aika todennäköistä, siellähän sikiää varsinainen väestöpommi

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top