Donald Trump avasi luvatun viestintäalustan

Sen jälkeen kun suuret some-palvelujen tuottajat estivät Yhdysvaltain edellistä presidenttiä, Donald Trumpia, välittämästä viestejään alustoillaan, Trump vihjaisi uuden palvelun perustamisesta. Tiistaina se avattiin.

Palvelu on ainakin toistaiseksi entisen presidentin yksisuuntainen ilmoitustaulu, otsikolla From the desk of Donald J, Trump. Presidenttikaudellaan Trump oli tämän tästä napit vastakkain sosiaalisen median isojen toimijoiden kanssa. Vaikka nämä sulkivat silloin istuvan presidentin ajoittain pois palveluistaan, ja estivät Trumpia tukevia viestejä, niitä ei syytetty syksyn 2021 presidentinvaaleihin vaikuttamisesta.

Twitter kyseenalaisti Trumpin viestin, tarkistimme

 

Punainen kettu hamuaa maailmaa: Mozilla lupaa puhdistaa netin Trumpin kannattajista

 

3 Comments

 1. pöh
  5.5.2021 01:17

  Ne some alustat ihan avoimesti vaikuttavat esimerkiksi vaaleihin, samoin kun tietysti valtamedia.
  Nyt korona aikana mielestäni törkein tapaus oli, kun nuorehko naishoitaja oli töiden takia joutunut ottamaan korona piikin hän tuli siitä todella sairaaksi ja kirjoitti facebookiin että kuolee siihen rokotteeseen.
  Facebook merkkasi että ”se on valetta” ja ne rokotteet on täysin turvallisia, seuraavana päivänä nainen kuoli.

  Vastaa
 2. 3 vuotta ennen lepakkokeiton roiskahdusta
  5.5.2021 12:18

  Vuonna 2016, 3 vuotta ennen Wuhanin lepakkokeiton roiskahdusta, annettu kirjaimellisesti lupa kehittää myrkky (poison) nimeltä covid-19 rokote (vaccine). Se on suoraan hevosen suusta Australian hallituksen web-sivulta. Se vetää kerralla maton suuren teatterin jalkojen alta. Sananvapaus voi jälleen pelastaa monen terveyden ja hengen.
  https://www.wa.gov.au/government/publications/public-health-act-2016-wa-instrument-of-authorisation-authorisation-supply-or-administer-poison-sars-cov-2-covid-19-vaccine-australian-defence-force-no2-2021/
  (typo korjattu)

  Vastaa
 3. juha II
  5.5.2021 15:55

  Todellista vapautta kaivataan eikä ”vapautta”, jonka määrittelevät globalisti-kommunistit!!!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top