Donald Trump ei halua Mt.Rushmoreen

Vastoin useissa maissa levitettyä valeuutista Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei ole kertonut haluavansa naamaansa Mount Rushmoreen, historiallisten presidenttien päiden joukkoon.

Väitteen mukaan joko Trump tai White Housen virkamies olisivat kysyneet asiaa South Dakotan kuvernööriltä.

Kasvot vuoressa ovat vasemmalta oikealle George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt ja Abraham Lincoln. Donald Trump joukossa on kuvamanipulaatio.

2 Comments

 1. jukka pölönen
  10.8.2020 14:35

  onko tämän uutisen tarkoituksena olla orjuuden kannattajien jatkumo? Ihmiskunnan kehityksen kannalta merkittävä asia on ollut orjuus ja siitä johtuvien negatiivisten asioiden maton alle lakaisu Kun arabit roudasi
  neekereitä itään, ne kastroitiin. Vastineeksi tuli Intialaisia naisia, jolla muutettiin esim. somalien neekeriperimää. Bantut ovat alempiarvoisia palvelusväkeä ja eivät nauti kansainvälisen yhteisön mielenkiintoa, mutta sana ”rasisti” tulee somalialaislähtöisen muuttajan sydämestä. Länteenpäin kuin neekereitä vietiin, niin tärkeintä oli istuttaa uusi outo ideologia eli perhekeskeisyys orjien aivonystyröihin. No, nyt nautitaan hedelmiä.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   10.8.2020 15:24

   Muslimimaihin Lähi-Itään vietiin suurinpiirtein sama määrä afrikkalaisia orjia, kuin Atlantin yli. Arabimaissa ei kuitenkaan ole mustaa vähemmistöä, jostain tuntemattomasta syystä. Mustat kostivat joukkomurhaamalla Sanzibarin saaren arabit, jotka olivat tulleet Afrikkaan vasta myöhemmin, kauppiaiksi. Tämä tapahtui kun kolonialismia purettiin länsimaiden tultua synnintuntoon. Idealismin kukkanen -taas.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top