Easyjetin brittimatkustajat Gibraltar-Lontoo -lennolta 14vrk pakkokaranteeniin (Suomi: Tiedotus-LIVE)

Easyjetin maanantain lento korona-turvalliseksi luokitellulta Gibraltarilta Britanniaan viivästyi maanantailta tiistaille, osan matkustajista joutuessa yöpymään Espanjan puolella. Niinpä he vihdoin Lontooseen päästyään joutuivat pakkokaranteeniin.

Huono sää esti Easyjetin lennon kruununsiirtomaa-Gibraltarilta Lontoon Catwikin kentälle maanantaina, ja matkustajat jouduttiin majoittamaan yön yli. Gibraltarilla, jossa viikonlopun tietojen mukaan on vain 31 aktiivista koronatapausta ja on luokiteltu koronaturvalliseksi, ei löytynytkään riittävästi hotellihuoneita, joten 80 matkustajaa majoittui Espanjan Gadiziin. He sekoittuivat sitten viivästyneellä paluulennollaan Gibraltarilla yöpyneisiin, ja nyt kaikki ovat karanteenimääräysten alaisia päästyään vihdoin kotimaahansa: 14 vuorokauden pakollisessa eristyksessä.

Korona-tartuntojen leviäminen lentoliikenteen kautta on vakavastiotettu riski maailmalla. Espanjassa koronatilanne on huomattavan vakava: Pelkästään perjantaina kirjattiin 8000 uutta tartuntaa.

Samaan aikaan toisaalla:

3 Comments

 1. Turhat terveiden karanteenit TV hypnoosista
  26.8.2020 14:22

  Koska todistetaan maailmassa ensimmäisen kerran koronan tarttuminen ihmisestä toiseen ilman tai pintojen välityksellä? Vaippanaamat vaeltaa TV:n hypnotisoimina happivajauksessa ihmisoikeuksistaan ml. hengityksen vapaus vapaaehtoisesti luopuneina. Kuonokoppa on NWO orjuuteen alistumisen symbooli ilman virustartuntaa ehkäisevää funktiota. Maskin alku on orjuudessa. Orjilta oli puhe kielletty. Maskin sai poistaa vain väliaikaisesti saatuaan tilapäisen luvan puhua. Samat ilmastoharhaan hurahtaneet marssivat suoraviivaisesti korona-ansaan ja siitä rokote-uskonnon ansaan. Miksi yleiset rokotevammat ja rokotekuolemat sensuroidaan Suomessa mediasta? Vauvansa rokotuksen salliva ei koskaan saa tietää, miten lahjakas, taitava ja terve lapsensa olisi ollut ilman rokotevammoja.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   26.8.2020 14:39

   Jenkeissäkin yksi korona-potilas huusi ”i cant breath” ja kuoli sitten siihen paikkaan, vaikka oli jopa poliisikin heti auttamassa.

   Vastaa
 2. Orang Utang
  26.8.2020 21:15

  Mitä tästä opimme: Valitse valtiollinen British Airways, jos haluat ”illaksi kotiin”.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top