Eduskunnan kyselytunti 16.00 (SUORA LÄHETYS)

Eduskunnan kyselytunnilla odotettavissa värikästä keskustelua. Oppositio on jo vahvasti ottanut kantaa pääministeri Antti Rinteen vaalilupausten pettämiseen.

Kyselytunnin jälkeen on lähetekeskustelu 2019 ilmastovuosikertomuksesta.

Kyselytunnilla vastaamassa ovat ministerit:
pääministeri Antti Rinne
valtiovarainministeri Mika Lintilä
ulkoministeri Pekka Haavisto
oikeusministeri Anna-Maja Henriksson
perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru
maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä
kunta- ja omistajaohjausministeri Sirpa Paatero
puolustusministeri Antti Kaikkonen
pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist
eurooppaministeri Tytti Tuppurainen
sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen
opetusministeri Li Andersson
elinkeinoministeri Katri Kulmuni
työministeri Timo Harakka
ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen
sisäministeri Maria Ohisalo
tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen

Lähtyksen toteutus: Eduskunta

1 Comment

 1. Jussi
  12.9.2019 15:47

  Kun maailman valtamedia nettitekniikkatalojen/hakukonetalojen uutiset ja haut ovat globalistien sensuroimia, mahtaako eduskuntakaan tietää mitä maailmalla tapahtuu? Vaikka globarisensuuri on maailmankattava, niin Suomen valtamedian pääuutiset ovat silti ihan muuta kuin maailmalla.
  Valtamediamme kuvaa maailmantilannetta yhtä hyvin kuin muumilaakson tarinat kuvaavat Suomen sisäistä tilannetta. Ero on saman suuntainen että mm. järkyttävämmät asiat on sensuroitu. Sillä levitetään vääristynyttä pehmo-maailmankuvaa ja pidetään kansan enemmistö sinisilmäisen hyväuskoisena. Muutama esimerkki:
  USA:n globaridemarit ovat äänekkäitä abortin ja abortteja suorittavien järjestöjen/sairaaloiden tukijoita. Sattui viime päivinä tulla ilmi että heidän abortti-firmansa on MYYNYT abortoitujen vauvojen vielä sykkiviä sydämiä sekä lisäksi mm. irrotettuja päitä elinkauppaan ja lääketeollisuudelle tutkimuksiin:
  https://www.theepochtimes.com/stemexpress-ceo-admits-to-selling-beating-hearts-intact-heads-of-aborted-babies_3072704.html
  Vanhat salaseurat ovat kommunismin ja natsiaatteen takana tavoitteena alistaa ihmiset yhden lain yläpuolisen maailmanhallituksen diktatuurin.
  Mukana ovat vasemmiston papukaijamaisesti opetettua toistavat lammaslaumat, sensuurilla ja mielipiteiden ohjailulla alistukseen pyrkivät valtamedia, elokuvatuotanto, hakukonetalot ml. kaikki isot some- ja tietotekniikkakorporaatiot.
  Seuravassa entinen lapsinäyttelijä paljastaa elokuvawoodin pedofilian ja saatanalliset lapsiuhraukset.
  https://johnbwellsnews.com/macaulay-culkin-satanic-hollywood-elites-murder-children-during-rituals/

  Seuraavassa ajastetussa klipissä luetaan lyhyt ote vanhasta kirjasta miten ilmaston lämpeneminen keksittiin ja valittiin tekosyyksi, jolla pelotellaan, syyllistetään ja ohjataan ihmismassoja alistumaan globaalin eliitin kontrolliin tyhjästä keksityn uhkaavan katastrofin ehkäisemiseksi:
  https://youtu.be/tNE3fRGrexk?t=1063
  Siitä alkoi meille joka torvesta valhetta toistamalla pakkosyötettävä harhaluulo CO2:n lämmittävän ilmaa ja että ilman CO2% olisi ihmisen toimista ja lihakarjasta riippuvainen. Molemmat ovat valheita: lämpenevä merivesi vapauttaa CO2 ilmaan. Lämpimät/viileät merivesimassat lämmittävät/viilentävät ilmaa auringon kuumotuksen syklisen vaihtelun ohella eikä CO2 sinänsä muuta lämpötilaa suuntaan tai toiseen. Kasvit ja puut tarvitsevat CO2. CO2 on elämälle välttämätön ja harmiton edellytys. Historian 3x..10x suurempi ilman CO2% ei haitannut silloin ketään. Maapallon elämän vaikutus ilman CO2% on mitätön. Suurin CO2% vaikuttaja on tulivuorenpurkaukset ja seuravana auringosta riippuva meriveden lämpötila.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top