Pääministeri Marin tänään Eduskunnan täysistunnossa klo.14:00 alkaen (SUORA)

Eduskunnassa tänään mm. valmiuslain poikkeusvaltuuksien jatkaminen. Pääministeri Sanna Marin esittää selonteon.

Marinin puheenvuoro erikseen Valtioneuvoston twiitissä:

Esityslistalla ovat mm. seuraavat asiat:

 • Ilmoitus: Valtioneuvosto on 6.5.2020 antanut valtioneuvoston asetuksen valmiuslain 86, 88, 93 ja 94 §:ssä säädettyjen toimivaltuuksien käytön jatkamisesta (M 20/2020 vp) ja valtioneuvoston asetuksen valmiuslain 87 §:ssä säädetyn toimivaltuuden käytön jatkamisesta (M 21/2020 vp), jotka otetaan lähetekeskusteluun tässä istunnossa.
 • Valtioneuvoston asetus valmiuslain 86, 88, 93 ja 94 §:ssä säädettyjen toimivaltuuksien käytön jatkamisesta; Muu asia M 20/2020 vp; Lähetekeskustelu.
 • Valtioneuvoston asetus valmiuslain 87 §:ssä säädetyn toimivaltuuden käytön jatkamisesta; Muu asia M 21/2020 vp; Lähetekeskustelu.

Videolähetys alkaa istunnon alkaessa klo. 14:00. Videotallenne on myöhemmin nähtävissä samassa ikkunassa.

Videointi: Eduskunta.

2 Comments

 1. ANTEEKSI MUTTA KUKA SE VIHOLLINEN ON?
  6.5.2020 16:13

  Saisimmeko me verovarojen todelliset omistajat tietää kuka/mikä on se vihollinen, joka meitä veronmaksajia uhkaa? Onkohan suomalaisten enemmistö uhkakuvasta samaa mieltä? Onko ajatus mahdollisesti syntynyt samassa älymystössä, kuin konkurssi- ja työttömyystilastojen nousutrendin tuonut terveiden karanteeni? Vaativatko karanteenikriisin syylliset armeijamme suojelua? Ovatkohan reserviläiset tilanteesta samaa mieltä? Ei kai valmiuden takana piilottele kommunistista maailmandiktatuuria ajava Kansakuntien Yhdistämisjärjestö (KY)? Sotilaamme tietänevät missä ovat sotilasvalansa pohjalta mukana ja onko se isänmaamme enemmistön ja lastemme etu. Fakta: valmiudella ei ainakaan ole mitään tekemistä terveyden edistämisen kanssa.
  Onkohan loogista, että sama globalisti vaatii sekä maailman populaation supistusta että maailman laajuisia pakkorokotuksia ihmisten pelastamiseksi 😀 ?
  https://truthbitsblog.files.wordpress.com/2020/04/bill-gates-vaccine.jpg?w=420

  Vastaa
 2. ONKO VIRUSTA JOTENKIN HALLITTU?
  6.5.2020 16:35

  ”Kun siirrymme koronan hallinnassa uuteen vaiheeseen”
  > Miten koronaa on hallittu?
  >Tieteellisen tutkimuksen mukaan karanteenin tasolla tai karanteenittomuudella ei ole ollut missään maassa eikä missään osavaltiossa mitään vaikutusta tartunnan etenemiseen?
  Tässä puistovahti ohjeistetaa kasvattamaan välimatkaa uimarannalla, ettei tartunta hyppää terveiden välillä
  https://youtu.be/kjLQD6ts2xI

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top