Eduskunnassa käsittelyssä kansalaisaloite tyttöjen sukupuolielinten silpomisen kieltämiseksi (SUORA LÄHETYS)

Eduskunta saa tänään käsiteltäväksi lähetekeskusteluun kansalaisaloitteen tyttöjen sukupuolielinten silpomisen kieltämiseksi.

Lähetyksen toteutus: Eduskunta

3 Comments

 1. Kaleva
  11.9.2019 18:47

  Uusia lakeja ei tarvita, sillä em. on jo Suomen laissa kriminalisoitu! Kyseessä on aseellinen = törkeä pahoinpitely sekä pysyvän vamman tuottaminen!

  Varsinainen ongelma on rikollinen, korruptoitunut ja politisoitunut poliisiorganisaatio, joka on PAKOTETTAVA noudattamaan voimassaolevaa lakia ja hoitamaan työnsä – ja sama koskee oikeuslaitosta! Poliisin osalta kyseessä on virka-aseman väärinkäyttö, virkavelvollisuuden laiminlyönti sekä rikollisuuden suosiminen.

  Vastaa
 2. Jussi
  11.9.2019 19:28

  Onko silpomista tapahtunut Suomen rajojen sisälläkin? Tietääkseni yhden Afrikan maan / alueen sisäinen kulttuuri, joka on mahdollisesti liitetty pahantahtoisten tahojen toimesta väitetyksi osaksi jotain uskontoa. Sellaista vaatimusta tai kehotusta ei ole kuitenkaan minkään uskonnon kirjoissa.
  300 vuotta vankeutta sekä silpomisesta että pedofiliasta sekä tekijöille että auttajille on syytä kirjata välittömästi rikoslakiin. Jenkeissä paljastetaan tulevina kuukausina satoja ellei tuhatta pedofiliaan sekantunutta. Mukana on paljon kuuluisuuksia ja korkeita virkamiehiä sekä upporikkaita eliitin edustajia ympäri mapalloa. Pedofiliasta on nyt jenkeissä kuolemanrangaistus ja sekaantuneet panikoivat yrittäen päästä Trumpista eroon kaikilla mahdollisilla keinoilla. Lapsikauppaan ja salakuljetukseen on syyllistynyt myös moni luotettu ja tunnettu sekä USA:n sisäinen että kv-hyväntekeväisyysjärjestö, joiden maineen suojassa on ilmeisesti pienehkö ryhmä salaa toiminut kollegojen enemmistön tietämättä.
  Haitin maanjäristykseen osallistuneet avustusjärjestöt ovat yksi kv-lapsikaupasta tunnettu esimerkki. Osa rajalla kiinnijääneistä oli kuskaamassa ”orpolapsia” ulkomaille turvaan, mutta monilla ”orvoilla” paljastui olevan normaali koti ja tietämättömät vanhemmat siellä huolissaan lasta odottamassa.

  Vastaa
 3. וילות להשכרה
  11.9.2019 21:21

  cheers considerably this web site is formal plus everyday

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top