Eduskunnassa kyselytunti 16:00, ja valtioneuvoston lainanottovaltuuksien lisääminen

Eduskunnassa on tänään mielenkiintoinen päivä, ilman pääministeri Sanna Mariniakin, joka jatkaa sairasteluaan.

Esityslistalla:

 • Asia 2: Suullinen kyselytunti, vastaamassa ovat seuraavat ministerit:
  • Valtiovarainministeri Katri Kulmuni,
  • ulkoministeri Pekka Haavisto,
  • oikeusministeri Anna-Maja Henriksson,
  • perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru,
  • puolustusministeri Antti Kaikkonen,
  • eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppurainen,
  • sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen,
  • opetusministeri Li Andersson,
  • sisäministeri Maria Ohisalo.
  • (Pääministeri Sanna Marin jatkaa sairaslomaansa.)
 • 3: Hallituksen esitys eduskunnalle valtioneuvoston lainanottovaltuuden muuttamisesta; Hallituksen esitys HE 75/2020 vp; Lähetekeskustelu.
 • 4: Hallituksen esitys eduskunnalle eräiksi veronkantoon liittyviksi väliaikaisiksi säännöksiksi; Hallituksen esitys HE 74/2020 vp; Lähetekeskustelu.
 • 5: Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi lentoliikenteen valvontamaksusta annetun lain 7 §:n väliaikaisesta muuttamisesta; Hallituksen esitys HE 77/2020 vp; Lähetekeskustelu.

Hallituksen esitys lainanottovaltuuksien muuttamisesta käsitellään vielä pikaisesti pidettävässä uudessa istunnossa.

Videolähetys alkaa istunnon alkaessa klo. 16:00. Videotallenne on myöhemmin nähtävissä samassa ikkunassa.

Videointi: Eduskunta.

3 Comments

 1. Vertti
  28.5.2020 15:09

  #PERUSTUSLAKITUOMIOISTUIN. kiitos.

  Vastaa
 2. Lääkesalaajien (HCL/CL) nimet esiin ja vastuuseen
  28.5.2020 17:14

  Syylliset hallitus, media ja lääkesalausmafia maksakoon aiheuttamansa vahingot suoraan omasta pussistaan.
  -Ei terveiden karanteeni eikä tyhjä vyöhyke ihmisen ympärillä ole vaikuttanut tartunnan etenemiseen missään maassa. Tieteellisesti todistettu. Media syöttää Suomalaisille potaskaa ja tehtailtuja vääristeltyjä tilastoja.
  -Koko tartunnan olisi voinut pysäyttää/estää jo heti alussa ja voi edelleen halvoilla kehon hapettavilla HCL (hydroxychloroquine) tai CL ”chlorine dioxide (ClO2) eli MMS eli Master Mineral Solution eli Miracle Mineral Solution” lääkkeillä. Jo sairastuneet paranevat (kokeissa olo paranee 5h kuluttua, kuume poistuu 2 vrk:n jälkeen ja koko tauti on ohi 5 vrk:ssa. Toimii myös ennaltaehkäisevänä ja voi käyttää jatkuvasti turvallisesti vuosia – testattu jo 60 vuotta malaria-alueilla.
  -Samoilla lääkkeillä olisi voinut ehkäistä uudet ja parantaa jo ennalta tapahtuneet tartunnat edellisvuosien flunssaepidemioissakin. Nämä yleislääkkeet purevat siis muihinkin tartuntoihin tehokkaasti.
  -Miksi nämä elimistön hapettamalla parantavat lääkkeet salataan? Niitä ei voi enään patentoida, ne ovat halpoja ja helppoja valmistaa, ne parantavat ja ehkäisevät lukuisat eri lievät ja vakavat sairaudet. Mm. Afrikassa tehtyjen kokeiden mukaan menestyksellä parannettu syöpä, AIDS tai Ebola suurista potilasjoukoista (ref: Jim Humble). Lääkeala, media ja vassarit vastustavat näitä yleislääkkeitä hampaat irvessä – ne ovat ”liian” tehokkaita ja halpoja.
  -HCL ja CL hoidossa käytetyt annosteluohjeet löytyvät mm. Jim Humblen kirjasta – kokeilu omalla vastuulla – hän huomasi sattumalta kullanetsinnässä, että veden desifiointitableteilla puhdistamansa vesi paransi malariapotilaat – myöhemmin kokeili ja onnistui parantaman lukuisia eri sairauksia. Voisiko puolustusvoimien lääkintäpuoli testata ne, kun muuhun hoitoalaan ei ole luottamista. Esittelevät vain huonoja tekosyitä eikä kukaan ole mistään vastuussa.
  -KUKA ON VASTUUSSA LAAKESALAUKSESTA? NIMET ESIIN.

  Vastaa
 3. Useful Idiot
  29.5.2020 17:22

  Tutkijalääkäri Matthias Rath’in mukaan lääketeollisuuden ”lakeja” ovat mm. seuraavat:

  ”Lääketeollisuus ei ole terveysteollisuutta, vaan sijoitusbisnestä. Sen ensisijainen keskipiste ei ole lihmisten terveyden lisääminen – vaan omistajiensa osakkeiden arvo.

  Lääketeollisuus ei ole luonnollisesti kasvavaa teollisuutta – vaan keinotekoisesti luotua sijoitusbisnestä (artificially created investment business) , jonka toivat markkinoille yli sata vuotta sitten maailmanlaajuisesti toimivat taloudelliset ryhmät.

  Lääketeollisuuden määrittelemä markkinointialue on meidän kehomme – mutta vain niin kauan kun se on sairas.

  Sairauksien jatkuminen ja lisääntyminen lääkemarkkina-alueena on lääketeollisuuden sijoittajabisneksen jatkuvan kasvun edellytys (“business with disease.”)

  Tärkeimmät lailliset työkalut ja taloudelliset välikappaleet, joiden varaan tämä monitriljoonainen dollarisijoitus rakentuu, ovat patentit (patents ). Ne mahdollistavat lääkevalmistajille rajattoman mahdollisuuden korjata omia voittomarginaalejaan (“royalties”) uusilla lääkkeillä, jolla sitten ajetaan terveydenhuoltokustannukset räjähdysmäiseen kasvuun.

  Koska patentit myönnetään vain uusina pidetyille, synteettisille molekyyleille, lääketeollisuus keskittää tutkimuksensa synteettisesti valmistettavien, patentoitavissa olevien kemikaalien tutkimukseen – ja markkinoi niitä reseptilääkkeinä.

  Useimmat näistä kemikaaleista ovat ihmiskeholle tuntemattomia ja se pitääkin niitä ´vieraina´aineina ja myrkkyinä ja pyrkii poistamaan ne. Näin patentoimisperiaate on viimekädessä vastuussa vaarallisten haittavaikutusten (side effects ) epidemiasta, jonka aiheuttavat reseptilääkkeet.

  Jotta monitriljoonaiset sairausmarkkinat eivät vaarantuisi, lääkeyhtiöt kehittävät lähes yksinomaan sellaisia lääkkeitä, jotka ainoastaan lievittävät oireita ( merely ameliorate symptoms) – mutta tuskin koskaan korjaavat sairauksien alkusyitä.

  Perustuen tähän petolliseen strategiaan lääkesijoitusbisbeksen takana olevat sijoituspiirit ovat kyenneet esittäytymään globaaleina ”terveyden hovihankkijoina” – vaikka he tosiasiassa ovat onnistuneet edistämään sairauksien lisääntymistä ja sitä kautta monitriljoonaisia lääkemarkkinoita.” – http://elamakasissamme.blogspot.com/search/label/Matthias%20Rath

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top