Eduskunnassa puhutaan tänään niin totta kuin osataan: Kokoomuksen esittämä epäluottamuslause ministeri Kiurulle käsittelyssä

Eduskunta käsittelee tänään  ministeri Krista Kiuruu kohdistetun epäluottamuslauseen. Muita asioita ovat mm. vuoden 2021 talousarvio ja kuudes lisätalousarvio tälle vuodelle.

Istunto alkaa klo. 14:00.

Kokoomus katsoo, että perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sosdem) on johtanut eduskuntaa harhaan suojamaski-asiassa,  perustellessaan miksi suositusta maskien käyttöön ei keväällä annettu.

– On vakavasti syytä epäillä, että tätä selvitystä on poliittisesti ohjattu ja sillä on pyritty johtamaan suomalaisia harhaan. Miksi ministerit tai ylin virkamiesjohto eivät sanoneet suoraan, että maskisuositusta ei annettu, koska maskeja ei ole riittävästi?, sanoi kokoomuksen kansanedustaja Mia Laiho eduskunnan täysistunnossa perjantaina (09.10.).

Epäluottamuslause-esitys koskee ministeri Kiurua henkilökohtaisesti, ja hyväksyttynä se tarkoittaa ministerin eroa. Esityksen epäluottamuslauseesta teki kansanedustaja Minna Laiho (kok). Perjantain jälkeen on selvinnyt, että Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) halusi antaa ohjeistuksen maskien käytöstä, mutta Sosiaali ja terveysministeriö (STM) oli vastaan. Maski-sotkussa henkilöt ovat puhuneet ristiin, ja myös pääministeri Sanna Marinin puheet on kyseenalaistettu.

Epäluottamus-asia käsitellään istunnon alussa. Keskiviikon istunnossa on myös usean lakiehdotuksen lähetekeskusteluja.

Suora videolähetys eduskunnasta alkaa istunnon alkaessa klo. 14:00. Videotallenne on myöhemmin nähtävissä samasta videoikkunasta.

Videointi: Eduskunta.

5 Comments

 1. Terveystoimet vaativat suostumuksen "informed consent" - kv-sopparit
  14.10.2020 08:37

  Onpas keskustelu harhateillä. Maskeista ei ole vieläkään todistettu yhtään hyötyä, eikä niita käytä edes sairaalan henkilökunta tai lääkärit, kun käyt liikut sairaalan sisällä näkemässä. Maskiin tarttuu ulkopuolelta mikrobit ja ne pesiytyvät maskissa hengityksen kosteuteen lisääntymään. Maski on elämänvastaisen Mustan Auringon (the Order of Black Sun) symboli ja niitä on käytetty historiassa orjan merkkinä, puhumisen estämiseen ja rangaistuksena. Ne aiheuttavat happivajausta, joka alentaa immuniteettia ja sairastuttaa helpommin. Maskia ei voi pakottaa, se on kansainvälisten sopimusten vastainen (”informed consent”).

  Vastaa
 2. Ihme on tapahtunut Kanadassa - vain 6 flunssaa
  14.10.2020 08:59

  WHO peruuttaa ylinopeutta omia lausuntojaan, ”economic lockdown” (terveiden karanteenit) ovatkin nyt tuomittavia köyhyyden aiheuttajia :D.
  Paitsi, että eihän Kiinan kommunistisen puolueen eli WHO:n suosituksia kukaan enään vakavissaan kuuntele.
  Kanada ipac-canada.org julkaisi flunssatilastot ja ihme on tapahtunut:
  2018/19: 39 000 flunssatapausta
  2019/20: 42 000 flunssatapausta
  2020/21: 6 flunssatapausta
  https://dollarvigilante.tv/videos/watch/c04dcaad-15ee-4a74-9e08-4e0f9da47514

  Vastaa
  1. Vaihtuivatko flunssat mystisesti koronaksi?
   15.10.2020 19:50

   Japanissa keuhkokuumekuolemat vaihtuivat alkuperäisissä lahjotun valetieteen tilastoissa 2020 korona-kuolemiksi. Kuolemien määrä yhteensä pysyi edellisvuosien tasolla. Sitten korona-sairaudet paljastuivat 5G-säteilymyrkytykseksi, kun 5G vaikutukset testattiin terveysministeriön toimesta korona-karanteenissa kelluneessa Diamond Princess risteilijässä, jossa oli valmiiksi sisäinen 5G-verkko.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    15.10.2020 19:56

    Olisko noin?

    Vastaa
 3. Aivovamma maskista on pysyvä
  14.10.2020 17:14

  Maskit, rokotukset, muu toisen kehon / terveyden käsittely ilman kohteen lupaa ja kertomatta riskejä / haittoja etukäteen päätöksen pohjaksi on mm. Nuremberg koodin vastainen rikos. Oietko saanut ennen rokotusta tietoa riskeistä ja Suomessa sensuroiduista rokotevammoista, ja sitten antanut suostumuksesi? Itse en ole kuullut koskaan sanaakaan negatiivista rokotteesta tai edes aineen todellisesta sisällöstä (aivomyrkyt elohopea ja alumiini -Alzheimer, Autismi, oppimisvaikeudet, aivovamma), Formaldehydi (syöpä) , metallinen smart-dust (Morgellons sairaus iho-ongelmineen ja kovine päänsärkyineen, voimakkaampi 5G säteilymyrkytykselle altistuminen, krooninen tulehdus, lihaksen vajaatoiminta) ja kannibalismiin tietämättään syyllistyminen (rokotteissa on abortoitujen sikiöiden soluja) – tieteelliset perustelut saasteille puuttuvat.
  https://jamesfetzer.org/2020/10/brain-damage-from-masks-cannot-be-reversed/

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top