Eduskunnassa torstaina: KYSELYTUNTI, kesäaika, tuloverolaki (SUORA, 16.00)

Politiikan mielenkiintoisin näyttämö ovat eduskunnan täysistunnot: Tänään kansanedustajat kysyvät ministereiltä, joten kiinnostavaa debattia on luvassa.

 • Suullinen kyselytunti.
 • Kesäaika pysyväksi ajaksi. Lähetekeskustelu.
 • Hallituksen esitys eduskunnalle merenkulun turvallisuuteen kohdistuvien laittomien tekojen ehkäisemistä koskevaan yleissopimukseen liittyvän vuoden 2005 pöytäkirjan ja mannerjalustalla sijaitsevien kiinteiden lauttojen turvallisuuteen kohdistuvien laittomien tekojen ehkäisemistä koskevaan pöytäkirjaan liittyvän vuoden 2005 pöytäkirjan hyväksymiseksi ja voimaansaattamiseksi. Lähetekeskustelu.
 • Hallituksen esitys eduskunnalle keskinäisestä avunannosta ja yhteistyöstä tulliasioissa Iranin islamilaisen tasavallan kanssa tehdyn sopimuksen hyväksymiseksi ja voimaansaattamiseksi. Ensimmäinen käsittely.
 • Valtiontalouden tarkastusviraston erilliskertomus eduskunnalle: Finanssipolitiikan valvonnan raportti 2019. Lähetekeskustelu.
 • Lakialoite laiksi tuloverolain 127 a §:n muuttamisesta. Lähetekeskustelu.

Videolähetys alkaa istunnon alkaessa 16.00.

Videointi: Eduskunta.

1 Comment

 1. torvi
  13.2.2020 15:12

  Tuo kesäaikajuttu olisi mielenkiintoinen asia Persujen toteutettavaksi, kun nykyinen hallitus ei sitä tietenkään aja läpi.

  Nimittäin sillä on kansan ja eduskunnan hyväksyntä, mutta EU ilmoitti ettei sitä kiinnosta alkaa muuttamaan systeemiä joka toimii. Myöskään EU ei hyväksy sitä että Suomi alkaa sooloilemaan asialla.

  Tilannetta voidaan käyttää hyväksi EU-eron varmistamiseksi. Seuraava persuvetoinen hallitus voisi julistaa kesäajan pysyväksi Suomen ajaksi, ja perustella sitä kansan ja eduskunnan tahdolla. Sitten odoteltaisiin EU:n kurinpitotoimia. Kun EU:n kurinpitotoimet tulevat, niitä voidaan käyttää EU-vastaisuuden lisäämiseen Suomessa. Suomen hallituksen uhma EU:ta kohtaan toisi lisää rangaistuksia, mitkä lisäisivät edelleen EU-vastaisuutta kansan keskuudessa.

  Lopulta kannatus EU-erolle olisi niin iso että Fixit voitaisiin julistaa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top