Eläkeläisen asuntoon tunkeutunut mies saatu kiinni Kuopiossa

Asukkaalle tuntematon mies tunkeutui Kuopion Kypäräkadulla asuvan eläkeläisen kotiin kuudelta lauantaiaamuna (22.12.). Mies oli poistunut asukkaan soitettua hätänumeroon. Poliisipartio ottikin tuntomerkkeihin sopivan n.30-vuotiaan miehen kiinni heti talon ulkopuolelta. Kiinniotetulta löytyi asunnosta anastettu avainnippu. Miten hän pääsi sisään asuntoon, on vielä epäselvää.

Kiinniotetun miehen epäillään liittyvän pe 21.12.2018 n. klo 15:00 aikaan Kuopion Punakukonkadulla tapahtuneeseen polkupyörän anastukseen, jonka yhteydessä paikalle on jäänyt takki. Takin taskusta on takavarikoitu OC kaasusumutin.

Savossa on ollut myös muuta hulinaa:

Torstain 20.12. klo 16:30 ja perjantain 21.12. klo 08:00 välillä on murtauduttu Pohjolankatu 16:ssa sijaitsevaan Iisalmen Akku oy:n liiketiloihin. Liikkeestä on anastettu mm. tietokoneita, maksupääte ja Shoei -merkkinen kypärä. Kypärässä olleet lasit ovat löytyneet liikkeen pohjoispuolelta orapihlaja-aidasta. Tekijät ovat yhä omilla teillään. Tapausta tutkitaan varkautena.

Lauantaina 22.12.2018 klo 01:47 aikaan on harmaa BMW henkilöauto ajettu ojaan Kiuruvedellä Harjukatu 29 kohdalla. Ojaanajon yhteydessä auto on kaatanut postilaatikkorivistön. Ilmoittaja on kuullut rysähdyksen ja mennyt katsomaan mitä on tapahtunut. Hän on havainnut auton ojassa, mutta kuljettajaa ei ole näkynyt. Paikalle mennyt poliisipartio on havainnut luistattelujälkiä, joiden perusteella ojaan ajanut BMW on ajanut Rauhanpolun suunnasta Kirkkoharjuntien suuntaan. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Mahdolliset tiedot tai vihjeet Iisalmen ja Kiruveden tapauksista pyydetään ilmoittamaan Itä-Suomen poliisille joko soittamalla poliisin vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai lähettämällä tiedot sähköpostin kautta vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top