Elokapina mielenosoittajat yöpyivät Mannerheimintiellä (video)

Helsingin keskustassa on käynnissä Elokapina-ryhmän mielenosoitus, jonka aiheuttamaa haittaa poliisi arvioi jatkuvasti. Tällä hetkellä mielenosoitus saa jatkua Mannerheimintiellä.

Helsingin keskustassa on ollut käynnissä Elokapina-ryhmän mielenosoitus torstai-iltapäivästä lähtien. Poliisi neuvotteli torstaina mielenosoittajien kanssa moneen otteeseen, mutta he eivät suostuneet yhteistyöhön poliisin kanssa, eivätkä suostuneet siirtämään mielenosoitustaan toiseen paikkaan. Mielenosoittajat leiriytyivät yöksi keskelle Mannerheimintietä.

Poliisi on arvioinut aamulla tilannetta.

Poliisi ei toistaiseksi puutu Mannerheimintiellä olevan mielenosoituksen kulkuun. Poliisi on arvioinut, että tällä hetkellä mielenosoitus ei aiheuta kohtuutonta haittaa liikenteelle ja yleiselle järjestykselle ja turvallisuudelle. Poliisi seuraa ja arvioi tilannetta jatkuvasti, apulaispoliisipäällikkö Heikki Kopperoinen toteaa.

2 Comments

 1. Repe
  18.6.2021 12:26

  Sisäministeri Yrjö Leinon toiminnan käytyä liian näkyvästi puolueelliseksi ja vaikka takana olikin NL:n tuki, joutui sentään eroamaan tehtävästä. Silloin oli vielä ryhtiä jonkun verran eduskunnalla, että perustuslakia vaadittiin noudatettavaksi.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   18.6.2021 12:36

   Leinon erottaminen sisäministerin (sic!) paikalta oli ratkaiseva käänne Suomen sodanjälkeisessä historiassa: Suomi säilyi demokratiana, ei tullut sosialismia. Toinen käänne ja torjuntavoitto oli kun Kekkonen käski neukkuja viemään Beljakovin huttuun täältä, ja 60-luvulla aiottu vallankumous peruuntui.

   ”Ei kahta ilman kolmatta”, vai mitä sanoo Ohisalo? Kas, hallituksen (sd+kesk+vih+vas+ruåts) sudenpennut tukkivat kunnon ihmisten liikkumista Manskulla. Onk Parolassa vielä yhtään Sturmia ajokunnossa?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top