Elpymispaketti ja kansalaisaloite puheenaiheina tuumaustunnilla (VIDEO)

Perussuomalaisten nuorisojärjestön liikkeelle laittama kansalaisaloite elpymisvälineestä, ja sen saama vastaanotto olivat puheina tänään Perussuomalaisten tuumaustunnilla. Tehtaiden sulkemiset ns. hiilineutraalisuuden tavoittelun seurauksena tulivat myös mainituiksi.

Matti Putkonen kommentoi alkuun Keskustan ryhmyrin Antti Kurvisen perussuomalaisiin kohdistamaa kritiikkiä:

-Perussuomalaiset eivät ole esittäneet eläkeputken tukkimista, eivätkä heikennyksiä työttömyysturvaan. Hallituksen työttömien kepittäminen ei tuo yhtään työpaikkaa lisää, se ainoastaan kasvattaa jo ennestään suurta työttömien armeijaa.

-Emme kannata sosiaaliturvan leikkauksia. Perussuomalainen kannattaa sen sijaan, että sosiaaliturvan rahoituspohjaa vahvistetaan. Marinin / Saarikon hallitus vie väkisin eteenpäin savijaloilla seisovia hankkeitaan. Perussuomalainen ei kannata veronmaksajien miljardien kippaamista haihatteluun, kuten hiilineutraalisuustavoitteeseen ja haittamaahanmuuttoon. Miljardit tulee panostaa Suomeen; teollisuustyöpaikkojen säilymiseen, – lisäämiseen ja teollisuuden toimintaedellytyksiin. Suomalaisperheiden ostovoimaan tulee panostaa. Näin nostamme maamme takaisin kasvu-uralle ja turvaamme suomalaisten työllisyyden.

Harkinnan ylittävä kunnianhimoisuus hiilineutraalisuuden tavoittelussa antaa Ruotsin teollisuudelle merkittävän kilpailuedun suomalaisiin nähden, muistutti Putkonen. Pariisin ilmastosopimuksessa sitäpaitsi puhutaan vain hiilidioksidipäästöistä, ei fossiilisesta energiasta luopumisesta, kuten Marinin-Saarikon hallitus on asian ymmärtänyt. Fossiilisten polttoaineiden käytöstä energian tuottamiseen ei olla suinkaan luopumassa Suomen kilpailijamaissa.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kertoi uusien jäsenten ja kuntavaaliehdokkaiden tulvasta puolueeseen. Halla-aho nälvi hallituksen sanastoon ilmaantuneesta ”isänmaallisuudesta”. Mihin jäi erään ministerin sanonta ”oma-kansa-ensin”-ajattelun turmiollisuudesta?  Halla-aho arvosteli hallitusta ideologisiin hankkeisiin satsaamisesta, -mm. sukupuolineutraaliuteen siellä sun täällä, samaan aikaan kun koululaistenkaan turvallisuutta ei pystytä takaamaan.

Väärää asioiden arvottamista näkyy myös ministerin huomion kiinnittymisessä katuja tukkivien mielenosoittajien ns. oikeuksiin. Halla-aho näki tässä saman trendin, kuin Yhdysvaltain suurkaupungeissa, joissa poliisi on jätetty ilman poliitikkojen tukea ääriainesten mellakoidessa ja vaatiessa poliisin lakkauttamista.

Että Suomi tukisi kilpailijamaiden taloudellista elpymistä lainarahalla, sitä Halla-aho piti järjettömänä. Tukimekanismin ainutkertaisuus tai väliaikaisuus ei sekään saanut Halla-ahon luottamusta. EU:n elpymisvälineeseen osallistuminen vaatii Suomessa vielä eduskunnan päätöksen, muistutti Halla-aho. Hän mainitsi välikysymyksen ja epäluottamuslauseen mahdollisuuden.

Halla-aho muistutti EU-jäsenyydestä käydyssä kansanäänestyksessä päätetyn aivan muunlaiseen unioniin liittymisestä, kuin millainen EU:sta on muodostumassa yhteistä velkaa otettaessa. Velkaunionin jäsenyydellä ei ole olemassa Suomessa äänestäjien  antamaa hyväksyntää, vaikka niin yritetään väittää.

Perussuomalaisten nuorisojärjestön puheenjohtaja Miko Bergbom esitteli yli 50 000 kannatusta noin neljässä päivässä keränneen kansalaisaloitteen kansanäänestyksestä elpymisvälineestä. Bergbomin mukaan elpymisväline muuttaa EU:n luonnetta kokonaan toisenlaiseksi, kuin se EU, johon Suomessa on päätetty liittyä.

Bergbom torjui mm. kansanedustaja Mikko Kärnän (kesk.) esittämän pelottelun, että elpymispaketin hylkääminen vie Suomen EU:n ulkopuolelle. Kansalaisaloite oli uudistuneen perussuomalaisen nuorisojärjestön ensimmäinen poliittinen kampanja. Bergbom muistutti myös, että kaikki muut suuret poliittiset nuorisojärjestöt ovat ottaneet kantaa EU:n liittovaltio-kehityksen puolesta. Perussuomalaiset nuoret ovat ainoina joukossa vastaan.

1 Comment

  1. Maksimoi hiilipäästöt - kaiken elämän edellytys
    5.10.2020 21:11

    Jos osaat englannin alkeet, niin tässä sääkanavan perustaja aito tiedemies paljastaa globaalin lämpenemisen valetieteeksi, jota Suomen tiedebordellit edelleen syöttävät valtamediavalheissaan. Koko hiilineutraalisuus on elämänvastainen globalistien satanistien tavoite. Hiili on kasvien ja metsien elinehto ja sitä kautta kaiken elämän edellytys.
    https://youtu.be/qYF6–3gXxw

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top