Emmanuel Marcon vierailee tänään Irakin Kurdistanissa

Ranskan presidentti Emmanuel Macron on tänään tavannut Irakin autonimisen Kurdistanin korkeimman johdon.

Ranskan presidentti Emmanuel Macron tapasi sunnuntaina Erbilissa Kurdistanin alueen pääministerin Masour Barzanin, presidentti Nechirvan Barzanin ja parlamentin puhemiehen tohtori Rewaz Faiq Husseinin.

Presidentti Macron saapui varhain aamulla, lähti kiertueelle Mosulin kaupunkiin ja palasi Erbiliin myöhemmin. Lauantaina hän oli Irakin pääkaupungissa Bagdadissa. Kurdistanin alueen presidentti Nechirvan Barzani otti Macronin vastaan ​​Erbilin kansainvälisellä lentokentällä hänen saapuessaan.

Oli kunnia ottaa vastaan ​​presidentti Emmanuel Macron tänään Erbilissä. Puhuimme viimeisimmistä tapahtumista Irakissa ja Kurdistanissa, ja käytin tilaisuutta hyväkseni ilmaistakseni kiitollisuuteni Ranskan johdonmukaisesta ystävyydestä Kurdistanin kanssa, joka säilyy ikuisesti muistissamme, kertoi pääministeri Masoud Barzani twiitissään.

Luettavaa:

3 Comments

 1. pöh
  29.8.2021 23:51

  Ei tule pätkä Macronille toista kautta pressana ensi vuonna, jos ei sitten lainaa ääntenlaskenta ohjelmistoja USA:sta.

  Vastaa
 2. juha II
  30.8.2021 21:22

  Ei luulisi, että noinkin luonnollinen kommentti kuin eilen mainitusta kusipäästä raakataan pois. Täällä kumarrellaan EU:lle ja juutalaisille niin antaumuksellisesti, että ero valtamediaan ja ”Suomen” viralliseen ulkopolitiikkaan on kuin ”veteen piirretty viiva”!

  Suomessa nk. ”sananvapauden puolustajatkin” ovat säikkyjä kuin aropuput!!!

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   30.8.2021 22:45

   Median tehtävä ei ole nimitellä ketään kuspääksi. Uutinen kertoo Ranskan diplomaattisesta aktiviteetistä Lähi-Idässä, eikä meiän duuni ole valita Ranskalle presidenttiä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top