Keltaliiviprotestit pelästyttäneet Rotschildit (VIDEO)

Pankkeja, keskuspankkeja ja kultavarantoja pyörittelevä Rotschildien sijoittajasuku on brittilehden mukaan osoittanut hermostuneisuuden merkkejä yellow vets-protestoijien keksittyä uusia ideoita. Aiheen hermostua on antanut viimeisin slogan: ”Ottakaa kaikki rahat pankkitileiltä käteiseksi.”

Keltaliivi-protestointi alkoi Ranskan presidentin Macronin provokatiivisista verojen ja hintojen korotuksista, mutta aihepiiri laajeni osallistujien tuodessa mukaan omia teemojaan. Britanniassa sellainen on toki Brexit jonka toteutus takkuilee, mutta nyt on kuultu jotain todella radikaalia ja ennennäkemätöntä: Keltaliivit kehoittavat kansalaisia tyhjentämään pankkitilinsä, siis nostamaan käteisinä seteleinä ulos kaiken, aivan kaiken.

Tämä viikonloppu oli yhdeksäs, jonka ranskalaiset viettivät protestoiden, vaikka osallistujamäärä olikin ennätyslukemia pienempi. Kaduilla on jo näyttäydytty, eikä sieltä saa kansanliikkeelle enää uutta voimaa, mutta viimeisin aloite, pankkitilien tyhjentäminen, jota aktivistit levittävät sosiaalisessa mediassa, voi antaa toimintaan uutta puhtia ja aivan uuden ulottuvuuden.

Aktivistit uskovat massiivisen tilientyhjenemisen vihdoin pakottavan hallituksen kuuntelemaan ranskalaisia, mikä Macronille on niin vaikeaa.

Rahajärjestelmään kohdistuva ”lakko”, -sitä ei vielä ole nähtykään.

Asiasta kirjoitti New Punch 12.01.2019: Rothschild’s Panic as Anti-Globalist Protests Spread to UK.

Vielä hauska video:

2 Comments

 1. Juurekas
  14.1.2019 01:56

  Kovin on nykypoliitikoille vaikeaa se kansan edustaminen. Heillehän kansa on pelkkästään teuraalle vietävää vaalikarjaa.

  Vastaa
 2. Juuso
  9.2.2019 17:18

  Kovin hiljaa on valtamedia Keltaliiveistä. Osoitaa mitn uutisaiheet valitaan hallituksen ja johtoryhmän linjan mukaisesti.
  Sitten kehtaavat olla opastamassa kansaa medialukutaitoon: ”luottakaa meihin, kun olemme iso firma”. Ja pah, ison firman ahneet taustapirut ovat äänessä omaa etuaan ajaen ja kansaa pimittäen.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top