Entinen tiedustelujohtaja sanoo: Trumpilla hyvät mahdollisuudet kumota vaalitulos

Presidentti Donald Trumpin Yhdysvaltain kansallisen tiedustelun johtajaksi nimittämä Ric Grenell kertoo käsityksenään NewsMax TV:lle ja brittilehti The Sunille, että Trumpin moitteet marraskuussa pidettyjä presidentinvaaleja kohtaan voivat hyvinkin mennä läpi.

Marraskuun 3. valitut presidentin valitsijamiehet, joiden valinta on jo osavaltioissa vahvistettu, hyväksytään virallisesti 06.01. senaatin ja kongressin yhteiskokouksessa. Eräistä osavaltioista on tulossa tälle kokoukselle kahdet listat valitsijamiehistä -”virallinen” ja republikaanien-, ja 12 republikaani-senaattoria ja 140 kongressin jäsenä on jo ilmoittanut vastustavansa valitsijamiesten hyväksymistä. Texasin republikaanin Ted Gruzin johtama senaattoriryhmä vaatii viiden osavaltion kohdalla tehtävän ns. hätätarkistus, johtuen vaalipetos-epäilyistä.

Kongressi ja senaatti voivat kuitenkin hyväksyä osavaltioiden valitsijamies-listat, ja siten demokraattiehdokas Joe Bidenin valinnan Yhdysvaltain presidentiksi. Media ja erityisesti sosiaalinen media on pitänyt Bidenin valintaa varmana jo marraskuusta lähtien, ja olemme kuulleet Trumpin kannattajien esittämien vaalipetos-syytteiden jääneen todistamatta, ja Trumpin tukijoiden -kuten entisen New Yorkin pormestarin Giulianin– olevan lähes hörhöjä. Tämä kuva saattaa olla vähän toispuolinen:

Trumpin hallinnon aikoinaan kansallisen tiedustelun johtajaksi nimittämän Ric Grenellin  äskeinen esiintulo rikkoo konsensuksen: Nyt jo entinen tiedustelupäällikkö arvoi medialle Trumpin kannattajien vaalien-kyseenalaistamis hankkeilla olevan menestymisen mahdollisuuksia:
”Kaikki tietävät, että nämä vaalit olivat täynnä petoksia”, sanoo entinen tiedustelujohtaja NewsMax TV:lle antamassaan haastattelussa.

”Demokraatit ovat siirtyneet petoksien kiistämisestä väitteeseen, ettei ole laajalle levinneitä (petoksia), ja viimeksi heidän uusin mantransa on että petoksia ei ole tarpeeksi kaatamaan vaaleja.”

Vaalituloksen vahvistamista vastustaa senaatissa Missourin Josh Hawleyn, Teksasin Ted Cruzin ja Alabaman Mo Brooksin johtama ryhmä republikaaneja. Heidän haasteeseensa arvellaan liittyvän vielä 40 muuta senaattoria.

”Joka kerta yritimme viedä tämän eteenpäin tuomioistuimissa, kuten tiedätte, (tuomarien ratkaisut) ovat olleet suurelta osin hylkääviä”, Grenell sanoi. ”Keskiviikkona (06.01.) saamme esitellä nämä asiat poliitikoille ja näemme, mihin sirut putoavat.”

Trumpin kannattajien lisäksi on republikaani-senaattoreja, kuten Mitt Romney (Utah), Pat Toomey (Pennsylvania), Ben Sasse (Nebraska) ja Lisa Murkowski (Alaska), jotka ovat kieltäytyneet liittymästä haasteeseen. Myös Trumpin entinen oikeusministeri William Barris kiistää että vaalipetoksista olisi näyttöä, ja kymmenien republikaanien senaatissa ja kongressissa odotetaan seuraavan hänen kantaansa.

Senaatti ja kongressi ovat ne tasot, joilla kysymys vaalien oikeellisuudesta ratkaistaan, -ellei tartuta Ted Gruzin ehdotukseen hätäkomiteasta jossa olisivat edustettuina molemmat edustajakamarit ja oikeuslaitos. Yksi taso on jo antanut oman ratkaisunsa: Useassa mielipidemittauksessa on kysytty amerikkalaisilta, uskovatko he vaalien rehellisyyteen vaiko Trumpin leirin esittämiin moitteisiin. Jakautuma on jotakuinkin puolet ja puolet, -esm. 47%-50%. Kävi miten päin tahansa, seuraavasta USA:n presidentin virkakaudesta tulee vaikea.

 

Luettavaa:

10 Comments

 1. Homma on aika selvä
  4.1.2021 20:21

  Vaalit ovat todennäköisesti vilpilliset, kun vastapuoli eli demokraatit kieltäytyvät kaikesta tarkistamisesta ja äänten uudelleen laskennasta. Jos ei olisi vilppiä niin suostuisivat.

  Vastaa
 2. pöh
  4.1.2021 20:47

  Vaalit oli niin vilpilliset ettei ole kyse ”yksittäistapauksista” vaan ihan organisoidusta huijauksesta.
  Minkä höperö Biden itsekin möläytti ennen vaaleja.
  Siitäkään ei muuten uutisoitu mitään, vaikka video on edelleen kaikkien katseltavissa.

  Vastaa
 3. Perkele
  4.1.2021 20:49

  kyllä, ja vielä päidenin paraatikin peruttiin, koska siellä ei yksinkertaisesti olisi ketään 😂

  Vastaa
 4. Tomas
  4.1.2021 22:03

  Yleverolla kerätyillä rahoilla toimivan yleisradion eli Ylen yhdysvalloista raportoiva kirjeenvaihtaja on toistuvasti sanonut Yhdysvaltain presidentistä ”luuseri”. Onko yle suurvalta vai onko suomea edustava toimittaja ”suuri”?

  Pitäisi vaatia koko ulkaankirjeenvaihtajaporukan eroa johtajia myöten. Ylen sisäänrakennettu poliittinen ahenda pitää tuhota.

  Vastaa
 5. Kalergi-suunnitelma
  4.1.2021 22:29

  Valeen ammattilaisina toimivat Ylen kommunistitoimittajat sensuroivat Trumpin vaatimuksen rajan asettamisesta somen harjoittamalle sensuurille:

  ”Trump vaati kautensa lopuksi somen sensuurille rajat – Yle sensuroi presidentin vaatimuksen”,
  http://ylewatch.blogspot.com/2021/01/trump-vaati-kautensa-lopuksi-somen.html

  Vastaa
  1. Facebook sulki 1 700 000 pro-Trump ryhmän
   5.1.2021 15:37

   Kiitos Kalergi-suunnitelma lukuisista erinomaisista linkeistä ja kommenteista!! Facebook yllättäen ja varoittamatta tuhosi ”Joe Biden Not My President” sivuston, jolla oli 1 700 000 seurajaa. Trumpia vastustava ”Not My President” Facebook sivu on saanut jatkaa jo 4 vuotta ja edelleen. Koko Big Tech kopla ajaa kommunistista maailmandiktatuuria eliitin ulkopuolisille sosiaalisen mediansa ja hakukoneidensa sensuurilla, nostaen vassarien uutisia pintaan ja piilottaen konservatiivisia uutisia.

   Vastaa
  2. Kalergi-suunnitelma
   5.1.2021 19:04

   Noita valeen ammattilaisiksi erikoistuneita/alistuneita toimittajia on valtavalemedia itse asiassa pullollaan. Suurin osa heistä varmastikin valehtelee, vääristelee tai salaa totuutta tietoisena, että sen lauluja on laulettava jonka leipääkin syö, kuten erityisesti planeettamme globaalin rikollisen ”eliitin” Suomen pää-äänitorven Brysselin Pravdan toimittajat.
   Sosiaalisen median suuret toimijat, esim. Facebook ja Youtube harjoittavat myös sananvapautta rajoittavaa sensuuria joten ei ole ihmettelemistä, että Youtube poisti tämän presidentti Trumpin jouluaattona kanavallaan jakaman videon nimeltä ”suunnitelma Amerikan ryöväämiseksi”, jonka Blokkimedia on kääntänyt suomeksi. Siinä osoitetaan se minkä globalistien hallitsema valtamedia on salannut, vaiennut ja valehdellut: massiivinen vaalipetos – vallankaappauksen yritys.

   Vastaa
 6. Korvaako kuollut Robert F Kennedy Mike Pencen?
  5.1.2021 15:25

  Varapressana tunnettu Mike Pence on eronnut, mutta valtamedia jättänyt kertomatta. Uutta ei ole julkistettu. Lähde Dr Charlie Ward. Suurimpana yllärikandina varapressaksi veikataan Robert F Kennedyä, jonka on uskoteltu kuolleen pienkoneen lento-onnettomuudessa, jonka globalistit olivat järjestäneet koneen sabotaasilla tai pommilla. Osa lähteistä kertoo, että ko. pariskunta pelastettiin erikoisjoukkojen toimesta ennen koneen lähtöä ja ovat eläneet julkisuudelta pimennossa siitä lähtien (?). Monen lähteen mukaan myös princessa Dianan kolarikuolema oli valkohattujen järjestämä teatteriesitys, jolla Diana pääsi eroon Saatanaa/Luciferia palvovista kuninkaallisista ja elää julkisuudelta pimennossa (?).

  Vastaa
 7. Rokotevaroitus - paljastus tulossa Trumpin leiristä
  5.1.2021 15:50

  Yksikään rokote ei ole koskaan suojannut. Siitä on edelleen salattu korkean CDC:n asiantuntijan räjähdysarka lausunto ääninauhalla. Rokoteuskontoa on saarnattu, koska rokotteista tuli lääketeollisuudelle rahasampo. Lähde Dr Charlie Ward. Rokotteelle ilmoitettu toimintaperiaate kuulostaa loogiselta, mutta se teoria ei vain toimi käytännössä. Kiinnostavimmat aikaleimat:
  39:00 rokotekeskustelu alkaa
  42:00 turvalliset aineet HCQ ja REGENERON (eivät kuulu perinteisten rokotteiden kategoriaan) on nyt listattu myös rokotteissa. Trumpin Warp-Speed rokotekampanja tarkoittanee käytännössä HCQ/REGENERON eikä koronarokotteeksi sanottuja, muutamassa kuukaudessa kehitettyjä Big Pharman pitkäaikaisvaikutuksilta testaamattomia DNA:n muuntavia tuotteita, joihin testiryhmäläisiä on jo lyhyessä ajassa kuollut, sairastunut vakavasti (ml. HIV+, selkäydintulehdus) tai menettänyt tajuntansa ellei kuollut kuten sairaanhoitaja koronarokottamista markkinoivassa suorassa TV-lähetyksessä.
  43:20 Pf-alkuisen tehtaan koronarokotteen sisällysluettelossa on mm. ”potassium kloriitti”?, jota käytetään teloitukseen pistoksella. Rokote valmistetaan Kiinassa. Koronarokotteet saattavat tuhota myös ihmisen lisäantymiskyvyn monen muun lähteen mukaan.
  https://drcharlieward.com/part-2-elijah-blue-talk-executions-vaccines-qfs-xrp/?utm_content=12124747&utm_medium=Email&utm_name=Id&utm_source=Actionetics&utm_term=Email

  Vastaa
 8. juha.
  5.1.2021 19:15

  Peli on lievästi sanottuna ollut niin rumaa ja takana sellaiset pahis -voimat, että on tuha ”nuolaista ennen kuin tipahtaa”! Oikeassa olemisella tai rehellisyydellä ei ole mitään tekemistä. Nyt on niin, että kaikki on Herrassa, sillä ”toisella puolella” on itse vihtahousu!!!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top