Entinen venezuelainen kenraali luovutettu USA:n huumevirastolle DEA:lle

Kolumbian tiedustelupalvelu on tänään luovuttanut Yhdysvaltain viranomaisille entisen venezuelalaisen kenraalin, Clíver Antonio Alcalá Cordonesin, jolle eilen luettiin poissaolevana syytteet raskaista rikoksista. USA oli luvannut palkkion syytetystä.

Syytteiden mukaan Alcalá on tukenut terrorismia auttamalla kolumbialaista vasemmistoliikkettä FARC:ia ja kuulunut Venezuelan presidentin Nicolas Maduron ja muiden venezuelalaisten vasemmistopoliitikkojen kanssa ”aurinkokartelli” nimiseen huumerenkaaseen.

Syytteitä venezuelalaisia ja kolumbialaisia vasemmistopoliitikkoja kohtaan  luettiin eilen New Yorkin, Washingtonin ja Etelä-Floridan oikeusistuimissa. Myös Venezuelan nykyinen presidentti, Nicolas Maduro, on syytettyjen joukossa.

Venezuelan vasemmistohallitukselle syytteet Yhdysvaltain oikeusistuimissa

4 Comments

 1. Abraham Esau Hateberg
  28.3.2020 10:07

  Milloinkohan Usa joutuu oikeuden eteen kun kerran kerran valmistavat maailman suurimman osan heroiinista (afganistanissa).
  Tosin koko Usan kongressi on, joten he ovat tavalla tai riidellä uhreja vaikka heroiinia myyvätkin ja tappavat kansoja

  Vastaa
 2. Kultakuumepotilas
  28.3.2020 10:52

  Korona on todellinen, mutta se toimii samalla myös uutistäytteen ja edelleen mielentäytteen roolissa. Samalla median ulkopuolella tapahtuu maailman laajuisesti parhaillaan kaikkien aikojen suurimmat organisoidun iät ja ajat jatkuneen suuren luokan kauluspaitarikollisuuden puhdistukset. Puhdistusten tarkkaa suoritusta on suunniteltu jo vuosia varautuen kaikkiin mahdollisiin tilanteen käänteisiin, karkeammalla tasolla suunnitelu on jatkunut jo 20 vuotta. Toteutuksen askeleitakin on jo saatu median hiljaisuudessa katsella. Oletteko huomanneet että 2 vuodessa on huonolla tekosyyllä ”oma-aloitteisesti” eronnut suuryrityksistä 8500 toimaria (CEO)? Ydinvihollisia ei vielä haluta julkaista, shokki voiso olla liian äkillinen ja voimakas, mutta seuraava linkki valottaa millaisen rikollisuuden kitkemisestä on jo lievemmällä tasolla nyt kyse:
  https://youtu.be/jnCCayci1Co

  Vastaa
 3. Kultakuumepotilas
  28.3.2020 11:24

  Korona ei liity puhdistuksen suunnitelmiin. Puhdistuksen käynnistymisen ajankohta liittyy mm. epäonnistuneeseen yritykseen myrkyttää Melania T. DJT itse on selviytynyt noin 30:stä murhayrityksestä, jotka eivät ole ylittäneet uutiskynnystä tai harvojen raportointi on sisällön nikkaroinnilla saatu johdattamaan ajatukset harhaan. Koronaherrojen tarkoitus oli levittää tartunta suoraan USA:han (Ei Kiinan toimesta!), aiheuttaa siellä talouskriisi, joka estäisi Trumpin uudelleen valinnan 2020. Suunnitelma havaittiin ja torjuttiin etukäteen. Yritys jatkui yrittämällä kaapata korvaava virus muiden maiden labroista ja eräässä ampumakohtauksessa eräs astia rikkoutui kaukoidässä.. ja tässä sitä nyt ollaan karanteeneissa. Koronakaranteenit tarjosivat sattumana puhdistuksia helpottavan mahdollisuuden ja pöydät käännetiin ympäri. Metsästäjän ja saaliin roolit vaihtuivat. Seuraava linkki valottaa taustoja edellistä kommenttia syvemmin:
  https://youtu.be/KJrwQs9OJP0

  Vastaa
 4. Pekka Kemppainen
  29.3.2020 12:01

  Yhdysvaltain oikeusministeriön julkaisemalla listalla on myös Vladimir Padrino Lopez, puolustusministeri, joka oli aivainhenkilö episodissa, jota Maduro väittää USA:n masinoimaksi sotilaskaappauksen yritykseksi. Olen uutisoinut tapauksesta, mutten nyt jaksa etsiä. Tiedon mukaan Lopezin kanssa oli sovittu loikkauksesta, neuvotteluosapuolena USA:n suurlähettiläs Caracasissa, mutta asia peruuntui jostain syystä. Guaidon ja opposition edustajien piti tavata Lopez lentotukikohdassa, ja ilmoittaa jotakin.

  Nyt selvis, millä konstilla Lopez olisi saatu vaihtamaan puolta?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top