Eroottisen hierojan murha oli jonkinlaisen miesten vapautusrintaman terroriteko

Eroottiseen hieromoon jo helmikuussa tehty väkivaltainen hyökkäys paljastui terrorismiksi, kun Toronton poliisi löysi epäillyltä tekijältä yhteyksiä naisvihamieliseen liikkeeseen. Yhden henkilön murhaa ja toisen pahoinpitelyä tutkitaan nyt terrorismina.

Poliisin mukaan hyökkäystä, joka tapahtui 24.02., on motivoinut inscel-miesasialiike. Liikkeen jäsenet fantasioivat naisiin kohdistuvaa väkivaltaa somessa ja internetin alustoilla, ja he uskovat etteivät naiset suostu seksiin heidän kanssaan. Kaikki aiemmat rikostapaukset, joissa on käytetty Kanadan lain terrorismia koskevia pykäliä, ovat liittyneet islamisteihin.

Epäilty murhaaja on 17-vuotias mieshenkilö. Häntä syytetään ensimmäisen asteen murhasta, ja nyt myös terrorismista. Epäillyn nimeä ei ole annettu julkisuuteen hänen alaikäisyytensä takia. Väkivaltaiseen incel-liikkeeseen yhdistetään useita murhia USA:ssa ja Kanadassa. Aiempi samankaltainen tapaus oli Alek Minassian, joka väitti poliisille, että hänen tekonsa oli osa ”incel-kapinaa”. Minassiania ei kuitenkaan syytetty terrorismista. Hän oli ajanut pakettiautolla ihmisten päälle.

Hyökkäys hierontapaikkaan osoittaa Kanadan oikeuslaitoksen muuttaneen suhtautumistaan terrorismi-pykälän käyttöön. Menehtynyt oli paikan työntekijä, Ashley A. 24v., ja loukkaantunut yrityksen omistaja, joka puuttui tapahtumaan kuullessaan kirkumista. Tekijä oli käyttänyt teräasetta kummankin uhrinsa vahingoittamiseen.

Useiden väkivallantekojen jälkeen poliisi on alkanut kiinnittää enemmän huomiotaan misogyyniseen (naisvihamieliseen) ääriliikkeeseen. Liikkeen johtajana pidetään kalifornialaista Carl Benningtonia (33v), joka pidätettiin huhtikuussa kahden teini-ikäisen tytön häirinnästä: Tytöt olivat torjuneet hänen seksuaalisen lähestymisensä.

Nämä terroristit eivät todennäköisesti tule hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomesta.

Luettavaa:

 

1 Comment

  1. Yksittäistapaus
    20.5.2020 10:06

    Yksittäistapaus, ei mitään sen kummempaa.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top