Espanjassa asuva suomalainen levitti Suomeen amfetamiinia

Useita henkilöitä on vangittuna Tullin ja Lounais-Suomen poliisin tutkimassa huume-salakuljetusjutussa. Amfetamiinia arvellaan levitetyn yli 27 kiloa, noin 700 000:n euron arvosta.

Tutkinnan kohteena on kaveripiiri, johon on epäilyn mukaan kuulunut viisitoista henkilöä, joista useilla on taustaa Suomessa tehdyissä rikoksissa. Toimintaa on johdettu ulkomailta käsin. Useita henkilöitä on edelleen vangittuna. Amfetamiinia on tutkinnan yhteydessä otettu takavarikkoon 13 kiloa. Lisäksi löytyi 4 800 millilitraa amfetamiiniemästä, 350 millilitraa rikkihappoa, 6,2 grammaa marihuanaa, 340 millilitraa GBL:ää eli lakkaa, 50 kappaletta LSD-lappuja sekä 227 kappaletta ampuma-aseen patruunoita. 20 kiloa Suomeen tarkoitettua amfetamiinia on tämän lisäksi takavarikoitu Tanskassa.

Jengi ehti levittää yli 27 kiloa amfetamiinia,  noin 685 000 euron arvosta. Takavarikkoon otetun amfetamiini-erän myyntihinnaksi katukaupassa arvioidaan noin 1 107 000 euroa. Epäiltyjen joukossa on useiden maiden kansalaisia, pääepäiltynä on Espanjassa toiminut suomalainen mies. Jengin tukikohdaksi oli vuokrattu loma-asuntoja Varsinais-Suomen saaristosta. Näissä asunnoissa epäillään jalostetun amfetamiiniöljynä maahantuotua huumetta myyntituotteeksi, joka valmiina varastoitiin Turussa, Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla oleviin säilytyspaikkoihin. Esitutkinta valmistuu elokuun aikana ja tapaus siirtyy syyteharkintaan Etelä-Suomen syyttäjänvirastoon.

1 Comment

  1. Minna
    6.8.2021 14:47

    DYSTOPIA LÄHESTYY
    Sanna Marinin hallitus julisti uudet rajoitukset, rokotukset 12-15-vuotiaille ja rokotepassit. Näin Sanna, joka on Klaus Schwabin oppilas, vie Suomea kohti juutalaisten suunnittelemaa dystopiaa, jossa Suomelta viedään itsenäisyys ja suomalaiset tulevat uuden järjestyksen orjiksi, ellei tapahdu vallankumousta. Ja vallankumous tapahtuu ja on jo alkanut. Vallankumousta käydään paljastamalla koronahuijaus, joka on Siionin Viisaiden suunnitelma maailman kansojen orjuuttamiseksi. Juutalainen Klaus Schwab on itse pääperkele, joka ohjaa rokotushysteriaa. Nyt on paljastunut, että mRNA-rokotteet sisältävät grafeenioiksidia, joka on myrkky, joka tulee aiheuttamaan miljoonien kuoleman ja vammautumisen. Grafeeni on samalla alusta tekoälyn kytkemiseksi ihmiseen. Näin ihmisistä tehdään juutalaisten orjia, jota he ovat osaksi jo nykyään. Kristityt palvovat juutalaisia ”Jumalan kansana”, vaikka nämä ovat kirjaimellisesti ”perkeleen omaisuuskansa”. En voi kylliksi varoittaa juutalaisista. Valko-Venäjän presidentti Alexander Lukashenko sanoi hiljattain: ”Kukaan maailmassa ei uskalla korottaa ääntään ja kiistää holokaustia, koska juutalaiset ovat saaneet maailman polvistumaan edessään”, Hän siis rivien välissä kiisti holokaustin. Holokausti on se ase, joka on saanut koko maailman kumartamaan juutalaisia. Mutta holokausti on valhe, josta käytän termiä ”Suuri Kusetus”. Holokaustihuijaus on saanut kansakunnat pelkäämään juutalaisia. Nyt kun koronahuijauksen vastustajat lisääntyvät päivä päivältä, ei pidä unohtaa holokaustihuijausta, jossa käytetään samaa menetelmää kuin holokaustihuijauksessa eli valheellista aivopesua. Sanna Marinin hallitus ottaa kirjaimellisesti käskyt Maailman Talousfoorumilta (WEF), joka pyrkii luomaan dystopian. Nyt sinäkin voit liittyä vallankumousarmeijaan vastustamalla EU:ta ja koronahuijausta, jotka vastustamiset ovat ase juutalaisten yritystä vastaan

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top