Espoo: Nihtisillan vastaanottokeskuksessa 25 koronatartuntaa,

Espoon Nihtisillassa olevassa Luona Oy:n ylläpitämässä vastaanottokeskuksessa on todettu 25 koronaviruksen kantajaa, joista 17 on tällä hetkellä eristyksissä muista. Espoon kaupungin tartuntatautilääkäri on aloittanut asukkaiden testauksen.

Nihtisillan asukkaat liikkuvat normaalisti vapaasti keskuksen ulkopuolella, lukuunottamatta eristyksissä ja karanteenissa olevia. Osa sairastuneista on jo parantunut, kertoi Extralle liiketoiminnanjohtaja Suvi Salonen Luona Oy:stä. Yhdellä keskuksessa työskentelevällä on todettu koronatartunta.

Suomessa olevissa 40:ssa vastaanottokeskuksessa on todettu 28.04. mennessä yhteensä 30 koronatartuntaa. Tartuntoja on vain kuudessa eri keskuksessa. Tartunnoista pääosa on Uudellamaalla olevissa kohteissa.

– Espoossa Nihtisillan vastaanottokeskuksessa kaupungin tartuntatautilääkäri on tehnyt tartuntojen takia päätöksen aloittaa laajempi testaus. Teemme yhteistyötä keskuksen toiminnasta vastaavan Luona Oy:n ja terveysviranomaisten kanssa tilanteen hoitamiseksi, tulosalueen johtaja Olli Snellman Maahanmuuttovirastosta kertoo. (Migrin tiedote 28.04.)

Nihtisillan tartunnansaanet on siirretty asumaan erilleen muista keskuksen tiloissa. Tartunnankantajat eivät liiku keskuksen ulkopuolella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top