Etuotto Juhannuksesta: Unioninkadun politiikkajatkot

Läppä ja …… lentää

Männyntaimien istuttaminen miljardin sääsken seassa Länsi-Pohjassa on yhtä perkelettä, voin sen kokemuksesta sanoa. Menkööt sinne !

No, tuskin menevät, koska onhan se auvoa nauttia huurteisia lämpimässä mutta Suomenlahden viilentämässä telttaleirissä, ja voi keskustella samanhenkisten kanssa, ja keskellä päivää käydä vaikka polkaisemassa – pohjalainen ilmaisu- tyttö-/poikaystävää (kun on se telttakin mukana) ja jutella samanmielisten päivystävien Ylen, Hesarin, Maikkarin ja iltalehtien toimittajien kanssa.

Paha sanoa, mutta miettikääpä isukit ja isoäidit näiden ”ilmastoahdistuneiden” teinienne seuraa siellä: Siis näitä kymmenissä vastaavissa tilanteissa ympäri Eurooppaa karaistuneita partanaamoja ammattimielenosoittajia jakamassa ”yhteisiä arvoja” tyttärenne 15 v kanssa klo. 04.30 soputeltassa keskellä Unioninkatua.

Jos minä olisin SINÄ hakisin tyttäreni pois. -Heti!

Seppo Huhta

https://www.extrauutiset.com/extinction-rebellionin-elokapinan-perustaja-haluaa-ampua-talousmiehille-ja-parlamentaarikoille-luodin-paahan/

2 Comments

 1. Pekka Kemppainen
  20.6.2021 16:59

  Eikö vastaava ministeri voisi itse mennä sinne telttaan? -Niingon katsomaan, miten ilmastotuskaa torjutaan. (En tarkoittanut että…)

  Vastaa
 2. PUOLUEETON YLE HS viher imaani
  20.6.2021 17:29

  Ei Ne valtamedian journalistit ole heidän pelkkiä kavereitaan

  Vaan,,,,,,,,,,,,

  KUIN VIHR EKO TERRORISMIN ÄÄRIAJATTELUN IMAANEITA

  Elokapinan kaksi päivää jatkunut, Mannerheimintien liikenteeltä katkaissut mielenosoitus on saanut suomalaisen älymystön höyrähtämään ja kirvoittanut perin omituisia puheenvuoroja. Ylelle poliittisia kolumneja kirjoittava Tuukka Tervonen fantasioi jo ekoterroristien suorittamista itsemurhapommituksista ja terroristijärjestöstä.

  Tervonen kirjoittaa perjantai-iltana Twitterissä: ”Suomi kyllä tarvisi jonkun julman ekoterrori-järjestön joka itsemurhapommittaisi turvevoimaloita ja aamuruuhkia ihan vain siksi, että kaiken maailman autoilusta erityisherkät sisäistäisivät miten hillittyä käytöstä on osoittaa väkivallattomasti mieltä maailmanlopun alla.”

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top