EU-tukea haettavissa noin 4,1 miljoonaa euroa turvapaikkajärjestelmiin ja kotouttamiseen

Sisäministeriö on käynnistänyt turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahaston (AMIF) haun 18.11.2019. Rahoitusta on haettavissa yhteensä noin 4,1 miljoonaa euroa.

Vastaanotto- ja turvapaikkajärjestelmiin, kotouttamiseen ja valmiuksien kehittämiseen sekä paluuseen liittyviin hankkeisiin on haettavissa EU-tukea yhteensä 3,4 miljoonaa euroa. Suomen uudelleensijoittamisohjelman viranomaismenettelyiden kehittämishankkeisiin on haettavissa EU-tukea yhteensä 780 000 euroa. Tuettavien hankkeiden tulee edistää rahaston kansallisessa ohjelmassa ja toimeenpano-ohjelmassa asetettuja tavoitteita.

AMIF-rahaston avulla vahvistetaan ja kehitetään Euroopan yhteistä turvapaikkajärjestelmää, tuetaan kolmansien maiden kansalaisten kotoutumista ja laillista maahanmuuttoa sekä kehitetään paluustrategioita. Rahastoon sisältyvät perusrahoitusosuuden lisäksi erilliset Suomen uudelleensijoittamisohjelman määrärahat.

Haku on avoinna 17.1.2020 klo 16.15 saakka. Tarkemmat hakuohjeet.

1 Comment

  1. Pertti Grandell
    18.11.2019 13:59

    olemme nettomaksajia, joten omaa rahaahan se on.. ei se mitään eu rahoja ole vaan mitä me 5,3 miljoonaa kertaa 48€per henkilö-maksamme vuodessa ….luxenburgilaiset saavat 6 miljoonaa x 260€ siinäs näette, kuinka tyhmiä hölmöläiset on…eli ihan meidän omia rahoja jotka on revitty kansalaisten selkänähasta…..mitäs kommarit sanioo siihen?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top