Euro-Islamin teoreetikko Tariq Ramadan pysyy vangittuna

EU-komissaarien keskustelukumppani ja ns. euroislamin markkinoija Tariq Ramadan on ollut vangittuna Ranskassa viime helmikuusta alkaen seksuaalirikos-epäilyn perusteella. Vangitseminen aiheutti silloin mm. hänen Helsingin-esiintymisensä peruuntumisen. Ramadanin viimeisin vetoomus päästä vastaamaan syytteisiin vapaalta jalalta tuli torjutuksi äskettäin.

Kaksi sveitsiläistä naista syyttää professori Ramadania, joka on Euroopan tunnetuin islam-oppinut, raiskauksesta. Syytetty asuu itse myös Sveitsissä.

Tariq Ramadan on islamin-tutkimuksen professori Oxfordin yliopistossa, mutta samalla Euroopan islamisointia ajavan Hizb ut Tahririn tosiasiallinen johtaja. Hän on myös Muslimiveljeskunnan, Muslim Brotherhoodin, perustajan Hassan al-Bannan pojanpoika. Ramadan kuuluu siihen ”asiantuntijoiden” joukkoon, joka piirittää EU-komissaareja, keskustelee näiden ja kulttuurihenkilöiden kanssa TV-väittelyissä, ja mainipuloi EU-eliitille epärealistista kuvaa islamista.

Islamilaisille kannattajilleen Hixb ut Tahrir näyttää avoimesti lippua:

Kilafah”, kalifaatti, jota Hizb ut Tahririn kannattajat avoimesti julistavat, tarkoittaa samaa islamilaista valtiota, kuin minkä terroristijärjestö ”islamilainen valtio”, ISIS (ISIL) julisti päämääräkseen Syyriassa ja Irakissa. H-ut-T pyrkii kuitenkin tavoitteeseensa Muslimiveljeskunnan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, maahanmuutolla Eurooppaan ja kantaväestöä nopeammalla lisääntymisellä.

Toisin kuin em. ”ISIS”, H-ut-T pyrkii kätkemään islamin väkivaltaisen luonteen, ja esiintyy rauhanomaisena. Molemmat edustavat kuitenkin poliittista islamia, so. islamismia. Organisaatioilla, jotka huolehtivat  ja opastivat syksyllä 2015 Ruotsissa turvapaikanhakijoiden kulkua Suomen rajalle, on väitetty olevan yhteyksiä Muslimiveljeskuntaan ja Hizb ut Tahririin.

Käsitykselle, että professori Ramadan on islamilaisen Euroopan-valloituksen pää-arkkitehti, on runsaasti tukijoita. Nyt tämä mielenkiintoinen henkilö, joka on onnistunut luomaan itselleen sosiaalisen verkoston EU:n johtoa myöten, näyttää kompastuvan omaan islamilaiseen nais-käsitykseensä, -kuten myös terroriteot Euroopassa ovat käynnistäneet poliittisen muutospaineen, joka saattaa kääntää kehityksen suunnan. 

Tariq Ramadanin vangitsemisen jatkamisesta kertoi The National 27.09.2018.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top