Europol edistynyt kansainvälisen lapsiseksiringin tutkimuksessa

Europol ilmoittaa tänään yli 40 maahan ulottuneen globaalin online-lapsiseksirenkaan tutkimisen tuottaneen tulosta: Neljälle epäillylle on luettu syytteet belgialaisessa tuomioistuimessa.

Belgian Itä-Flanderin poliisin suorittamassa kotietsinnässä on löytynyt 9 miljoonaa kuvatiedostoa, joissa esiintyy lapsia eripuolilta maailmaa. Belgian viranomaisten ja Europolin yhteisoperaatio, Operation Gargamel, ulottui useisiin Euroopan maihin. Europolin Victim Identification Task Forces -ryhmä on onnistunut tunnistamaan 70 lapsiuhria ja 30 epäiltyä. Belgian poliisi on omissa tutkimuksissaan tunnistanut 40 uhria ja 60 epäiltyä, joista 24 on belgialaisia.

Yksi ketjuun liittyvä epäilty on jo tuomittu Australiassa 15 vuoden vankeuteen. Tapauksen parissa ovat työskennelleet 40 eri valtion viranomaiset.

Asiasta kertoi 31.03.2020 Europolin tiedote.

3 Comments

 1. Hupsista
  31.3.2020 22:01

  Siis hirvittävä kahkoominen ja neljälle syytteet. EI taida olla kovin kummoista tutkimista. Loppuja vain epäillään muttei voida todistaa mitään. Huoh.

  Vastaa
 2. uskova-make
  31.3.2020 23:23

  Mukana näissä pedofiiliringeissä on aina myös kuninkaallisia, pankkiireja, poliitikkoja, poliisijohtajia ja muita silmäätekeviä.
  Muutama mitättömyys uhrataan ja sama meno jatkuu.

  Paha saa onneksi lopulta palkkansa. Sitä totuutta ei mikään voi muuttaa.

  Vastaa
 3. Vitut 33
  1.4.2020 00:09

  Suomenkin loosheista löytyy näitä joilla Mossad ja CIA kiristää poliitikkoja

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top