Eurovaalit: Äänikilpailu persut-vihreät, -seuraa jännitysnäytelmä livenä perussuomalaisten vaalivalvojaisista

Spekulointien ja ennusteiden mukaan äänikilpailu viimeisestä eurovaalien läpimenijästä tulee olemaan kireää. Extra lähettää liveä Perussuomalaisten vaalivalvojaisista.

Lähetys alkaa 18.55

Kuka paikan saa, se kiinnostaa muitakin, kuin Perussuomalaisten puheenjohtajaa Jussi Halla-ahoa. Sunnuntai-iltana tiedämme myös, onko Euroopassa kansallispainotteisen ja populistisen politiikan buumi, kuten media on pitkään kertonut. Seuratkaa lähetystämme.

 

 

5 Comments

 1. Nostredamus
  26.5.2019 18:43

  En tiedä kumpi olisi Suomen tulevaisuuden kannalta tuhoisampikamalampi vaihtoehto Persut vai Vihreät. Molemmat ovat tuhonneet Suomen taloutta ja romuttaneet veronmaksajien tulevaisuuden totaalisesti.

  -90 luvun lamassa oli kyse hetkestä. Kaikki tiesivät että nyt menee kurjasti mutta että tulevaisuus oli valoisa. Nyt ei tulevaisuudessa ole mitään valoisaa. Pelkkää mustaa on näkyvissä. Pelkkää synkkyyttä.

  Vastaa
  1. fuckTHEeu
   26.5.2019 19:26

   käyppä hakemassa niitä lääkkeitä lisää. persut tuhonnu suomen talouden?????? onko hyvä trippi????

   Vastaa
 2. Historia toistaa itseään
  26.5.2019 19:39

  Yhdentekevää ketä sinne menee.
  Kaikki muuttu vain huonompaan suuntaan.
  Kunnes lopulta kaikki romahtaa, ja seuraksena on …?

  Vastaa
 3. Viracocha
  26.5.2019 21:47

  Ei ole näemmä suomalaisia vieläkään kiusattu tarpeeksi, kun kerjäävät lisää…

  Vastaa
 4. Jussi
  26.5.2019 21:54

  Saakeli nytkö se on. Olen äkkilähtönä ulkomailla EU/ETA ulkopuolella työasioissa, enkä ole äänestänyt. Olis pitänyt etsiä joku lähetystä mutta töissä yötä-päivää putkeen yleensä enkä ole seurannut Suomen valtamediaa vuosiin, mutta vain äänestyspäivätiedon vuoksi olisi poikkeuksellisesti just nyt hetken kannattanyt. Suomen tulevaisuus on hyvä. Ihmiset herää vähitellen päivä päivältä valtamedian aivopesusta. Makarooni ja Perkkel saavat pehmeimmillään pelkkää kenkää ennen pakoa Paraquayssa odottavalle Perkkein ranchille (Paraquay on kurja köyhä kehitysmaa ilman merenrantaa, olen käynyt siellä) – Paraquay ei luovuta ainakaan poliittisina pidettyjä rikollisia ja Hattiwattivaltion kirpputoriaukion pedofiili-, lastenkidutus- ja uhrausklubin uskonnollista koulutusta vailla oleva valkopukuinen golf-autolla ihmismassassa kaahaileva ”9:th Circle of Satanic Child Sacrifice” jäsen poistunee maisemasta ja päätösvalta on jo poistettu muttei valtamediassa julkaistu – jatkaa näennäisroolissa edelleen toistaiseksi ihmismassoja harhaanjohtaakseen, mutta pysyvästi ilman päätösvaltaa…Britit eroaa EU:sta ja talous paranee, Italia, Ranska, Kreikka, Portugali ja loput perässä. Sorosen Yrjö menee Kuubaan sotaoikeuteen uusittuun Gitmoon eikä koskaan palaa, Daltonit ja Orak Babama aivomiehensä Mr Michael AKA Mike AKA Michelle Robinson samoin. Muutama muu pallon johtohahmo, ilkeydellä pahuudella rikoksilla massamurhilla ja rikkauksilla elämänsä täyttämä, poistuu pysyvästi maisemasta kunnon ihmisten tieltä, mutten paljasta nimiä eikä ajankohta etukäteen 🙂 Henri KissPfaffin iso pää valunee Kiinassa rintakehän edustalta vyönsoljen edustalle, mutta katse edellen eteenpäin. Jossain vaiheessa Suomen omaan ja toistensa pussiin pelaavat salaliittolaiset ”eliitin edustajat” joutuvat vastaanaan omasta historiastaan samassa kiihtyvässä myllerryksessä. Yötyö kutsuu, hyvää jatkoa Suomen uljaille patriooteille 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top