Extra uudisti ulkoasuaan

Extrauutiset on ottanut käyttöön uuden logonsa.

Lukijoiden toivomuksesta olemme uudistaneet ulkoasuamme. Alkuperäisestä logostamme, joka on koettu liiallisen ”harrastelijamaiseksi” on tullut runsaasti palautetta, joissa on toivottu ”punakynän” kadottamista.

Uudistettu ilmeemme punakynän kera aiheuttanee mielipahaa joillakin lukijoillamme.
Extra toimii jatkossakin sananvapauden puolestapuhujana. Meille sopii siis tulevassakin punainen tai sininen väri. Uudistettu logomme, olkaa hyvä:

2 Comments

 1. Mie vaan
  2.2.2020 04:55

  Hyvä että pidätte pintanne tässä punakynän suhteen. Symbolit ovat tärkeitä. EU kieltää jo kansallisliputkin. Kalergi-suunnitelmaa pukkaa.

  Vastaa
 2. Hyvin passaa
  2.2.2020 11:14

  Minä en edes hoksannut tuosta logosta että siinä on punainen kynä. Eikä se aiempikaan logo minusta ollut mitenhään harrastelijamainen. Jos katsoo asioita niinkuin ne ovat eikä rupea niitä mielessään muuksi muuttamaan niin säästyy paljolta.

  Jos jotain toivoisi sivuille niin ehkä linkkiä juttuvinkeille. En tiedä mitkä ovat teidän pääasialliset agendanne, tai mihin haluatte panostaa uutisissanne, mutta on paljon ihmisiä joilla on omasta mielestään asioita joita pitäisi saada suomalaisten tietoon. Niinkuin minulla. Vaarana on hirvittävä spämmimäärä, tai sitten muutama yhden agendan kansalainen. Niin tai näin, jätän toimituksen harkintaan.

  Muuten, tuli mieleeni että kun puolustusvoimat ovat olleet muutamien juttujen aiheena (ja hyvä niin) niin Suomen Sotilas-sotilas lehdessä oli aikoinaan erinomainen hävittäjien vertailu. Siitä toivoisi pohjaa nykypäivän ostokeskusteluun. Pikaisesti selasin heidän arkistoaan mutta ei sunut silmiin ko. testi.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top