Extratiimi laajenee: Sinustako kansalaisjournalisti?

Olet varmasti miettinyt, että mikä kumma on eXtra.

eXtra on tuokokuussa 2018 perustettu uusi media. Meillä ei ole sidonnaisuuksia mihinkään puolueeseen. Tiimimme koostuu useiden eri puolueiden ja näkökantojen edustajista, joten emme myöskään ole sitoutuneet mihinkään erityiseen agendaan. Extran tavoite on olla rohkea ja konstailematon ja herättää kiinnostusta. Teemme yhteistyötä useiden muiden medioiden kanssa ja noudatamme http://www.jsn.fi/journalistin_ohjeet/ sääntöjä.

Etsimme tiimiimme lisää tekijöitä. Olethan valmis vuorovaikutukselliseen keskusteluun myös omia näkökantojasi vastaan? Sellainen on eXtra tekijöineen: Tapa toimia on rohkea ja konstailematon.

Sinä voisit olla tiimimme kaipaama tekijä, jos voit antaa panoksesi uutisten kirjoittamisessa, kuvaajana, jakelussa sosiaalisen median alustoilla tai mahdollisesti jopa sivustomme koodarina.

Juttujamme lainataan myös ”isoissa” medioissa, hyvässä yhteistyössä heidän kanssaan.

Esimerkkinä viimeaikaisesta yhteistyöstä, mainittakoon Nordean rahanpesua käsittelevä juttu, jonka julkaisimme ensimmäisenä Suomessa.

Puheet, että olisimme jonkinlainen vaihtoehtomediaan rinnastettava sivusto eivät ole meille uutta. Ilmeisesti useilla on ymmärrettävistäkin syistä ”ennakkoasenteita” uusia julkaisuja kohtaan. Me emme siitä pahastu, sehän on osoitus kiinnostuksesta.

Kun haluat tulla mukaan tekemän eXtraa ota ihmeessä yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät sivuiltamme ja toki täällä somessakin meidät tavoittaa. https://www.facebook.com/eXtrauutiset

eXtrauutiset

Pekka, päätoimittaja 044-2895639
Ismo, sivuston ylläpitäjä 0400-458536

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top