Extrauutiset: 2 000 000 lukijaa ylitetty, päätoimittajan kiitokset

Sydämellinen kiitos Extrauutisten lukijoille ja Youtube-katsojille!

Teitä on nyt tähän mennessä, kolmen viimeisen vuoden aikana, ollut ja on 2 000 000 -siis kaksi miljoonaa eri henkilöä. Olemme tyytyväisiä kiinnostuksestanne julkaisemiamme uutisia kohtaan, ja teemme parhaamme, että olisimme luottamuksenne arvoisia myös tulevaisuudessa.
Vielä nöyrä kiitos ja syvä kumarrus koko tiimimme puolesta.
Seppo Huhta
Vastaava päätoimittaja
Extrauutiset

5 Comments

 1. Peku
  4.5.2021 23:25

  Ihmiset haluavat lukea vapaata uutisvälitystä. Viher-femakko-QLGBT+-kommari-ilmasto-MoKu-jne-jne vihapuhetta tulee Pasilan trollitehtaan ja muiden tuotoksissa jo yli sietokyvyn. Sen vuoksi vapaat toimijat kiinnostavat ihmisiä.

  Vastaa
 2. Onneksi olkoon! Seuraavaksi ýoutubelle korvike?
  5.5.2021 02:20

  Onnea Extrauutiset! Jatkossa vois funtsia että Youtube ja sen hakukone ovat G:n kanssa ja omistamina sensuroinnin maalimanmestareita. Youtube sensuroi myös videon sensuuria arvostelevasta tapahtumasta. YT:n ja G:n kautta läpi pääsevässä sisällössä ei saa kyseenalaistaa koronarajoitteiden tarpeellisuutta, kokeellisten rokotteiden turvallisuutta eikä saa vihjata vaalivilpin olevan mahdollista tai jopa jo tapahtunutta. Vassari-diktaattoreiden voitot olivat joka maassa joka kerta kansan tahto eikä muuta mahdollisuutta ole olemassa. D-vitamiinin ja sinkin vastustuskykyä nostavaksi mainitsema video sensuroitiin youtubesta, vaikkei siinä väitetty mitään muuta.

  Vastaa
 3. Boikotoin Big Techiä
  5.5.2021 07:58

  Enemmän tulisi katsottua, jos videot olisivat tuben lisäksi vaikka myös Rumblessa tai Vimeossa etc.

  Olen 100 % luopunut googlen ja facebookin käytöstä, ja pyrin minimoimaan näihin yhtiöihin liittyvien tekniikoiden käytön (esim. youtube on googlen omistama)

  Onneksi tiedän sivustollanne sentään pystyy kommentoimaan ilman ”facebook laajennusta” jota useat sivut käyttävät, omalla koneella oleva face-esto ei lataa niitä lainkaan.

  Vastaa
  1. youtubelle sananvapautta kunnioittavia korvikkeita
   5.5.2021 12:06

   Bitchute toimii hyvin jo nauhoitetun videon katselussa eikä ole tietääkseni syyllistynyt sensuuriin, sananvapauden polkemiseen. Rumble on kasvanut paljon harvojen vielä oikeasti tutkivaa journalismia julkaisevien parissa.

   Vastaa
 4. juha II
  5.5.2021 15:59

  Eipä kestä. Mutta tietäkääpä se, että mitä se tulee merkitsemään. Teitä vastaan hyökätään ja pyritään vaientamaan valtamedian ja Suomen sisäisestä ”turvallisuudesta” vastaavien viranomaisten taholta aina hallitukseen saakka. Näitä tietenkin potkaisee EU ja NATO!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top