eXtrauutiset testasi: Turun Föli vesibussi

eXtrauutiset testasi Turun Föli vesibussin. Lähdimme liikkeelle Martinsillan kupeesta olevalta laiturilta. Jo paikalle tultuamme huomasimme, että vesibussi onkin tosi suosittu. Jono oli pitkä, onneksi olimme ajoissa paikalla.

Vesibussi tuli laituriin täysin aikataulun mukaisesti ja matka alkoi. Vesibussin kyydissä näkee loistavasti kaikki Aurajoen nähtävyydet. Ensimmäiseksi vesibussi pysähtyi Forum Marinumilla, josta saatiin lisää porukkaa kyytiin ja matka kohti Pikisaarta alkoi. Pikisaaresta matka jatkui Ruissalon kansanpuistoon, sieltä Ruissalon telakalle ja sieltä Forum Marinumin kautta takaisin Martinsillalle.

Vesibussimatka on elämys myös ”risteilymuotoisena”, kuten eXtrauutiset testin suoritti. Maisemat ovat häkellyttävät. Toki vesibussi on myös ehdottomasti hienoin tapa tehdä matka Pikisaareen tai Ruissaloon. Ja siellä päivän samoiltuaan takaisin keskustaan pääsee tietysti vesibusilla.

eXtrauutiset suosittelee ehdottomasti Föli vesibussin kokeilemista ja toivoo hartaasti, että Turku jatkaa vesibussien sopimusta ja jatkossa jopa laajentaa reitistöä.

Plussat: Fölikortti käy, käteisenä 3 euron hinta todella halpa, mukava vauhti, pysähtyy monessa kiinnostavassa kohteessa.

Miinukset: Istuinten istumamukavuuteen voisi panostaa, WC:n maksu 0,50 euroa pahoitti mielen.

Yhteenveto: Erittäin mainio tapa matkustaa Pikisaareen tai Ruissaloon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top