Extrauutiset toukokuussa 2018: Bill Gates varoittaa tappavasta pandemiasta

Extrauutisten ensimmäisiä julkaisuja parisen vuotta sitten oli kertoa Bill Gatesin varoituksesta: Tauti uhkaa ihmiskuntaa. Julkaisemme tämän uudelleen, kun on ajankohtaistunutkin:

Bill Gates varoittaa tappavasta pandemiasta (VIDEO)

Microsoftin perustaja ja monimiljardööri Bill Gates pitää maailmanlaajuisen tappavan pandemian mahdollisuutta hyvin pelottavana. Varoittavana esimerkkinä hän näkee vuoden 1918 ”espanjantaudin”, joka tappoi arviolta 30 miljoonaa sairastunutta eri maissa.

Gates esitti näkemyksensä Massachusetts Medical Society:n ja New England Journal of Medicine:n järjestämässä keskustelussa. Hänen mukaansa maailma ei ole lainkaan valmistautunut kohtaamaan pandemian-tyyppistä uhkaa.

Gatesin mukaan on tullut yhä helpommaksi yksittäisille toimijoille tai pienille ryhmille kehittää bio-organismeista aseita. Käyttöön otettuna po. kaltainen bioase voi levitä kontrolloimattomasti maailmalla, ”kuin kulovalkea”, vertaa Bill Gates.

Gatesin mukaan jokin pieni ei-valtiollinen ryhmä voi kehittää isorokosta tappavamman version.

Näin siis Extrauutiset 25.05.2018, -aina ajan tasalla, ellei askelen edellä.

Bill Gates varoittaa tappavasta pandemiasta (VIDEO)

2 Comments

 1. Koronan taloudellinen onni potkii joitakin
  30.3.2020 17:15

  Kuinka ollakaan koronaviruspatentin haltija oli ”huolissaan”. Rahoittaa rokotteita tyrkyttäviä tahoja (CDC, WHO,..). Kannattaa massojen pakkorokotusta. Rahoittaa rokotemyönteisiä raportteja tuottavaa tutkimusta (Harvard). Rahoitti maailmanlaajuista korona-pandemian simulaation harjoitusta 18.10.2019 NYC. Kokousvideoissa osallistujat korostavat että mediasensuuri on erittäin tärkeä – vain yksi sallittu versio totuudesta, ja se tulee vain heiltä. Myös hakukoneet ja sosiaalinen media sensuroitava. Mikä sattuma että oikea korona-epidemia alkoi 2kk harkan jälkeen. Ja se sensuurikin toteutettiin pikaisesti. Koronan leviämisen jälkeen onni potki taas ko. ukkoa, hän oli sattumalta kehittänyt ja saanut just valmiiksi kotikäyttöön sopivan koronatesti-kitin maailmalle myyntiin. Julisti TED-puheessa intoa puhkuen, että rokotteilla voidaan supistaa populaatiota. Oletteko huomanneet että 25% varakkaammista amerikkalaisista kieltäytyy lastensa rokottamisesta ja valitsevat usein kotikoulun jos järjestyy, kun osa kouluista ajaa rokotuspakkoa osallistumisen edellytyksenä. Mutta meille näkyvästä mediasta on rokotteiden ilmeisesti aiheuttamat krooniset sairaudet (Autismi, influenssa rokotuksista Alzheimer,..) , halvaantumiset ja ennenaikaiset kuolemat sensuroitu. Se TED-puheen osuus populaation supistuksesta rokotteilla on muistaakseni ao. klipillä. Kannattanee varmistaa itse mihin lääkitykseen uskaltaa koskea edes kepillä.
  https://youtu.be/T3WfRwr4Oyo

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   30.3.2020 17:59

   Koronavirukset ovat virustyyppi, joita on lukemattomia. En tiiä, onko Microsoftin perustajalla patentteja muista kuin tietokoneviruksista?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top