Facebook poisti Stephen Bannoniin liittyviä sivuja painostusjärjestön vaatimuksesta

Yhdysvaltain yhä istuvan presidentin Donald Trumpin entinen avustaja ja strategi Stephen Bannon on jonkinlaisen painostusjärjestön maalina: Somepalvelin Facebook poisti järjestön ilmiantojen perusteella useita sivuja, joilla on yhteys Bannoniin.

Painostusjärjestö Avaaz syyttää poistettuja fb-sivuja väärän tiedon keräämisestä väitetyistä vaalipetoksista v.2020 presidentinvaaleissa. Sivujen seuraajia on 2,45 miljoonaa. Avaazin julkaisuissa näyttää olevan paljon ilmastoa, koronaa ja mm. Bideniä. Järjestö on kritisoinut Facebook inc:iä aiemmin muistakin asioista, mutta heillä on yhä oma sivunsa Facebookissa.

Järjestön painostus kohdistui mm. ”Stop the Steal” -sivuun, jonka tarkoituksen väitetään olevan vaaleihin vaikuttaminen vaalipetos-väitteillä.

Yhdysvaltain presidentti  v.2016-2020 Donald Trump kieltäytyy edelleen tunnustamasta ääntenlaskentaa, jonka perusteella demokraattien Joe Biden on saanut vaalivoittoon riittävän määrän valitsijamiehiä. Vaalilaskentaa vastaan on Trumpin tiimin taholta useita moitteita, ja Georgian osavaltio laskee äänet uudelleen. Presidentti vuosille 2021-2025 valitaan valitsijamiesten kokouksessa, ja uuden presidentin virkakausi alkaa 20.01. 2021.

Twiitissä Trump jakaa kansalaisjournalistin videon, jossa säkitetään vaalilippuja:

Presidentti Trumpin on osoitettava vaalipetoksia tapahtuneen ainakin kolmessa osavaltiossa, ja saatava niiden valitsijamiehet voittaakseen. Vaaleihin kohdistuvia manipulointi-epäilyjä ovat esittäneet erilaiset tahot, joista parisen alempana.

Luettavaa:

2 Comments

 1. J
  12.11.2020 12:50

  Mikä voikaan vaaleissa mennä ”pieleen” kun äänestyskoneet valmistava yhtiö Dominion Voting Systems on kiemuroiden kautta Clinton Foundationin omistuksessa, ja ohjelmistoista vastaa Smartmatic Software joka on Soroksen (Mark Malloch-Brown) alla.

  Samaa pakettiahan käytetään ympäri maailma.

  Hajaantukaa! Täällä ei ole mitään nähtävää!

  Vastaa
 2. Sosiaalisen median/hakukoneiden sensuuri
  12.11.2020 14:26

  Sosiaalisen Median ja hakukoneiden Big Tech on sulkenut laadukkaimmat ja suosituimmat oikeistolaiset ja maiden itsenäisyyttä kannattavat uutiskanavat/sivut jo viikkoja ennen USA:n vaaleja: Edge of Wonder, SGT Report, blessed2teach, AndWeKnow, X22 Report, nemosnewsnetwork.com, dollarvigilante, Redpill78, PrayingMedic, Joe M, IPOT (in pursuit of truth), Spaceshot76, WokeSocieties, Amazing Polly, Truth & Art TV, PatriotsSoapbox, Dustin Nemos, InTheMatrixxx,
  Stroppy Me, JustInformed Talk, Sarah Westall, Destroying the Illusion. Tällä hetkellä seuraavat aiheet aiheuttavat tilin sulkemisen tai sensuurin: demarien vaalivilppi, kuolemat rokotteeseen, rokotteiden muut haittavaikutukset ja sotilastiedustelun Q:n mainitseminen. Trumpin twettailuakin on sensuroitu – onkohan Trumpin tweetin lukeminen niin vaarallista että se pitää estää? Kenelle se mahtaa olla vaarallista?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top