Gambia – pedofiilien paratiisi

Brittilehti The Sun uutisoi äskettäin Gambian lapsiseksiturismista. Eurooppalaiset, sekä nais-että miespuoliset lapsiseksituristit matkustavat maahan aikeenaan käyttää hyväksi jopa parivuotiaita pikkulapsia. Thomas Cook-yhtiön ajauduttua selvitystilaan hyväntahtoiset brittituristit lakkasivat toimittamasta maahan matkatavaroissa lääkkeitä ja opiskelutarvikkeita joten Gambian ahdinko on entisestään syventynyt. 1,9 miljoonan asukkaan maassa 60 prosenttia elää köyhyysrajan alapuolella. Köyhät vanhemmat myyvät lapsiaan pedofiileille noin reilun kahden euron kertasummasta.

Osa vanhemmista jotka myyvät lapsiaan pedofiilien käyttöön tietävät mitä heidän lapsilleen tapahtuu, mutta sulkevat silmänsä. Osa taas uskoo naiiviuttaan, että turistit tulevat hyvin aikein ja halusta auttaa köyhiä perheitä. Vaikka osa tekeekin aidosti hyväntekeväisyystyötä ja toinen osa nauttii kauniista hiekkarannoista ei ole tavatonta nähdä keski-ikäistä valkoihoista miestä käsi kädessä tummaihoisen lapsen kanssa.

Sivulliselle turistille tilanne on hankala, koska Gambiaa eivät koske kotimaan lait ja tilanteisiin puuttuminen voi olla puuttujalle vaarallista ja hyödytöntä. Pedofiilit piiloutuvat motellien ja hotellien seinien suojiin toteuttamaan hyväksikäyttöä ja sekä paikallinen poliisi että syyttäjä ovat hitaita ja tehottomia toimimaan lain kannalta uhrien parhaaksi.

1 Comment

  1. Juha Raahela
    19.1.2020 20:08

    Aikaisemmin oli artikkeli vanhempien naisten seksiturismista Gambiaan, ei hyvältä näytä…

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top