Gansta-räppäri ampui poliisin, -vastaa vapaalta

Newyorkilainen 16-vuotias rikollista elämäntapaa ihannoivan ”musiikin” harrastaja -ns. gansta-räppäri- vapautettiin torstaina takuita vastaan odottelemaan syytettä poliisin ampumisesta.

NYPD:n upseerin ampumisesta epäilty Camrin Williams (16v.) pääsi torstaina (27.01.) takuita vastaan vapaaksi nuorten rikollisten pidätyskeskuksesta Brooklynissa New Yorkissa, Takuusumma oli 250 000 USD, minkä hankkiminen ei liene ollut vaikeaa pikkupojalle, joka tapaa poseerata somekuvissaan setelinippujen kera. Lehden mukaan takuusumman hankkimiseen epäilty käytti mm. ennakkonsa Interscope Recordsilta. Williams tekee rikolliseen elämäntapaan yllyttävää ns. räppiä nimimerkillä ”C Blu”.

Pidätettäessä epäiltynä 27-vuotiaan poliisin ampumisesta Williams oli koeajalla vuoden 2020 laittoman aseen hallussapito tapauksensa jäljiltä. Tuomioistuin päätti vapauttamisesta takuita vastaan vastoin syyttäjän ja poliisin kantaa. NYPD:n poliisiyhdistyksen puheenjohtaja Patrick Lynch kommentoi pyöristyttävää epäillyn päästämistä takaisin kaduille jatkamaan toimintaansa:

”Jos jotain kiinnostaa, miksi meillä on väkivaltainen kriisi tässä kaupungissa, tai miksi olemme hautaamassa kahta sankaripoliisia, ei tarvitse katsoa pidemmälle, kuin tähän häpeälliseen takuita vastaan vapauttamiseen.”
”Tämä henkilö päätti kahdesti pitää hallussaan laitonta asetta. Hän päätti taistella New Yorkin poliisia vastaan ja ampua hänet. Ei ole mitään syytä uskoa, ettei hän tekisi täsmälleen samaa, kun hän on kadulla tänä iltana”, Lynch sanoi lehden mukaan.
”Hävetköön tuomari Denis Boyle siitä että hän sallii tämän tapahtua.” ”Bronxin asukkaat eivät ole turvassa niin kauan kuin hän istuu (tuomarin)penkillä.”

Tuomari Boyle tunnetaan aiempien ratkaisujensa perusteella lempeydestä nuoria syytettyjä kohtaan. New Yorkin kaupunki on kärsinyt pahenevasta rikosaallosta, johon oletetaan vaikuttaneet, paitsi Covid-19 -pandemian aiheuttamat ongelmat, myös ns. Black Lives Matter! -liike (BLM), joka on ajanut paikallisten demarien tuella vaatimusta poliisin lakkauttamisesta (”Defund Police!”). Kaupunkilaisten turvallisuutta tunnollisesti puolustaneita poliiseja on painostettu, ja käytännössä aseellisen rikollisen kohtaava poliisi vaarantaa sekä henkensä että tulevaisuutensa virkatehtävässään.

Emme tiedä, puhdistetaanko NYPD:n poliisikuntaa Defund Police!-vaatimukselle kriittisten somekirjoittelujen perusteella, mutta useassa länsimaassa turvallisuuden vartijat ovat ”kahden tulen välissä”: Toisaalla tappamiseen valmiit aseistetut rikolliset, toisaalla saivarteleva demarikratia, joka etsii virhettä poliisin toiminnasta, ja syytä päästää rikollinen tuomiotta. -Sekin veruke on jossain päin maailmaa tullut käytettyä -ihan käräjäoikeudessakin (voitteko kuvitella!), että useamman tekijän syyllistyessä uhrin tappamiseen yksissä tuumin, ketään ei voida tuomita koska ”ei voida tietää kenen syytetyn potku uhrin päähän oli se mikä tappoi.”.

Poliisimies saattaa jopa joutua valitsemaan, puuttuako kasvavaan väkivaltaongelmaan, vaiko mennä televisioon kiistämään sen olemassaolo kokonaan.

Luettavaa:

Kuva: PostMillenial.

3 Comments

 1. pöh
  29.1.2022 13:52

  New Yorkissa ja monissa muissa demokraattien hallitsemissa kaupungeissa on mustaihoisilla uusi harrastus.
  He menevät 20-30 joukolla merkkiliikkeisiin (gucci jne) keräävät hyllyt tyhjiksi ja juoksevat pois.
  Joku musta nainen en muista minkä kaupungin johtaja, syytti niitä ryöstettyjä että eivät kuulemma tee tarpeeksi estääkseen. Poliiseitahan ei näy missään kun heitä on vähennetty, ja loppuja käytännössä kielletty puuttumasta mustaihoisten rikoksiin.
  Rikostilastot on ennätyskorkealla demokraattijohtoisissa kaupungeissa.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   29.1.2022 13:54

   Kuullostaa Lori Lightfootilta?

   Vastaa
  2. Obelix
   29.1.2022 21:49

   An entire Missouri police department, including the police chief and his officers, resigned leaving the city of Kimberling without immediate authority.
   Citing problems like an inadequate pay rate and not having the right tools to do the job, the department has local leaders struggling to find replacements, especially when rhetoric against law enforcement is high amongst some, Fox News reported.

   About 2,600 officers from New York retired in 2020, according to The New York Times, compared to the 1,509 who retired the year prior.
   America is changing faster than ever! Add Changing America to your Facebook or Twitter feed to stay on top of the news.

   https://thehill-com.translate.goog/changing-america/respect/equality/571739-entire-police-department-resigns-in-missouri?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=op,sc

   USA:ssa poliisit eivät taida enää viihtyä töissään, eivätkä he liioin halua polvistua vaarallisten kusipäiden edessä, vaan heillä on terveellisempi idea; he vaihteeksi katselevat vähän muoilmoo, vaihtavat laitosta, osavaltiota, lähtevät vaihteeksi muutamaksi vuodeksi kalaan, tai ihan eläkkeelle asti, eroavat jne.

   Ps. Taitaa ilmassa olla vähän sitä, että paikallisen BLM-rähinäporukan paapomisesta saattaakin jatkossa koitua – enemmänkin – melkoisia aineellisia ja henkisiä seurauksia kansalaisille… johtuen (marxilais)demarien paksupäisyydestä… siinäkin yhteiskunnassa? Rock Rock!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top