George Floydin kuolinsyy ei ole selvillä

Minneapolisissa pidätystilanteen jälkeen menehtyneen George Floydin kuolinsyyn tutkinta on edelleen kesken, eikä keskeisintä kuolinsyytä ei selvitetty. Miehellä oli monenlaisia terveyshaittoja, ja voimakas humalatila pidätyshetkellä, kertoo lehti.

Hennepinin kunnan asiamies kertoi lehdelle, että kuolemaan on voinut vaikuttaa Floydin heikko terveydentila, -mm. sydänvika- ja moni muukin seikka:

“Mr. Floyd had underlying health conditions including coronary artery disease and hypertensive heart disease,” said the complaint from the Hennepin County Attorney. “The combined effects of Mr. Floyd being restrained by police, his underlying health conditions and any potential intoxicants in his system likely contributed to his death.” Washington Times 29.05.2020.

”Mr. Floydilla oli taustalla olevia sairauksia, mukaan lukien sepelvaltimo- ja sydänsairaus, ”sanoi Hennepin Countyn edustaja Washington Timesille. ”Poliisin pidättämän Mr. Floydin yhteusvaikutukset, hänen taustalla olevat terveystilanteensa ja mahdolliset päihdeaineet hänen kehossaan todennäköisesti vaikuttivat hänen kuolemaansa.”

Floydin onnettomasti päättyneeseen pidätykseen johti hälytysnumeroon tullut puhelinsoitto, josta lehti on saanut tekstikatkelman: ”(Henkilö on) kauhistuttavasti humalassa ja hän ei hallitse itseään”. Tähän tilanteeseen poliisipartio lähti virkansa velvoittamana. Suomalaisessa mediassa  on toistunut totena kerrottuna, ilman faktantarkistusta, että ”paikallinen poliisi surmasi pidätyshetkellä tummaihoisen George Floydin”. Uutinen ei siis näillänäkymin ole tosi.

Toistaiseksi tuntemattomasta syystä menehtyneen George Floydin ”puolesta” protestoijat ovat tähän mennessä aiheuttaneet aineellista tuhoa useassa osavaltiossa, ja suoranaisesti osallistuneet ainakin yhteen väkivaltaiseen kuolemaan.

Videokooste:

Videolla raaka pahoinpitely, jonka suorittavat mellakoitsijat. Toisen tiedon mukaan yritystään puolustanut mies ei kuollut, mutta siitä ei ole tietoa, käveleekö hän koskaan enää.

Vasemmisto kerää hyvyyspisteitä:

Myös Britanniaan halutaan floyd-mellakoita:

Onhan kaupoissa ryöstettävää:

6 Comments

 1. Ei rotumellakoita - globalistien maksama teatteri
  31.5.2020 17:00

  USA:n tuoreet rotumellakat paljastuivat epätoivoisten globalistien organisoimiksi, kun koronateatterin uskottavuus romahtanut sensuurin läpi vuotaneiden faktojen valossa. Cynthia Ann McKinney on suosittu ja luotettu rodullisesti afrikkalaisperäisten amerikkalaisten keskuudessa. Hän on historian ensimmäinen Georgian osavaltiosta kongressiin valittu tummaihoinen nainen. Nykyisten mellakoiden alettua hän otti yhteyttä sekä Washington DC:n että Georgian pääkaupungin Atlantan vaikutusvaltaisimpiin tummaihoisiin johtajiin. Kukaan heistä ei tiennyt kuka mellakoiden järjestäjä on. He arvailivat mellakoitsijoiden olevan George Sorosin (tai hänen nimissään esiintyvän tahon) palkkaamia laittomasti maassa oleskelevia Antifan termiittejä yms enimmäkseen laittomasti maassa oleskelevia somaleja (ei minun keksintöni vaan Cynthian saama vastaus). Tummaihoiset USA:n kansalaiset tai laillisesti maassa oleskelevat EIVÄT OLE mellakoiden takana. Globalistien ILMU-harhalla pelottelun mediateatteri paljastui valetieteeksi -> Globalistien koronalla pelottelun mediateatteri alkoi ja paljastuu päivä päivältä selvemmin valetieteeksi -> Globalistien suunnittelema ja toteuttama rotumellakkateatteri käynnistyi.

  Vastaa
 2. Fukushima terrori-isku kohta ICC:n käsittelyyn
  31.5.2020 17:07

  Tiesittekö että Fukushima oli globalistien terrori-isku Japaniin (ja koko maailmaa vastaan meren radioaktiivisella saastutuksella)? Ydinvoimalaan oli ”huoltofirma” asentanut pienehkön ydinräjähteen ja edustalle meren pohjaan oli paalutettu syvän meren porausaluksella 5 ydinpommia. Kaikki 6 räjäytettiin yhtä aikaa, voimalatuho, radioaktiivisuus ja tsunami kaupan päälle. Japanilta vaadittiin maan ulkomaanvaluuttavarantoa tai seuraava isku olisi Tokioon. Nyt iskun todisteet ja todistajat ovat valmiina ja massamurha odottaa International Criminal Court ICC käsittelyä. Japanissa pääministeri vaihtuu kohta, jostain kummasta syystä ja Japanin ulkomaisten globalistien hallitsema keskuspankki kansallistetaan – edes työntekijät eivät tienneet että Bank of Japan on/oli ulkomaalaisten hallussa.

  Vastaa
 3. Jaaha
  31.5.2020 23:22

  Useat tuomiot kokaiinin kauppaamisesta jätettiin mainitsematta.

  Vastaa
 4. Pekka Kemppainen
  2.6.2020 13:32

  Nyttemmin on ilmaantunut poliisia syyllistäviä kuolinsyyraportteja, mutta ne on julkaistu ilmapiirissä jossa pelko mellakoitsijoiden kiihtymisestä vielä suurempaan raivoon on ollut hyvin huomioonotettavaa. Oleellista että mellakoissa ehti kuolla jo ainakin yksi ihminen, jo ennen yhtään mitään tietoa Floydin kuolinsyystä.

  Vastaa
 5. Useful Idiot
  2.6.2020 17:53

  https://mvlehti.net/2020/06/02/hallituspuolueiden-nuorisojarjestot-lietsovat-rotumellakoita-osoitamme-tukemme-protesteille-suomessa/

  Voidaan täydellä syyllä puhua viher-KOMMUNISTI-hallituksesta, Juha Ahvio:

  ”Nyrkkitervehdys oli leimallisesti Saksan kommunistisen puolueen 1920-luvulla perustetun Rotfrontkämpferbund-taisteluorganisaation eli Rotfrontin, Punarintaman, julkisena tunnuksena ja tervehdystapana. Saksan 1920–30-lukujen kommunistisen Punarintaman suora perillinen on meidän päiviemme Antifa, jonka keskuudessa perinteinen kommunistinen nyrkkitervehdys on käytössä.

  Tätä historiallista kommunistista taustaa vasten tarkasteltuna on hätkähdyttävää lukea SDP:n nyt virkaa tekevää puheenjohtajaa Sanna Marinia käsittelevää Helsingin Sanomien artikkelia 26.1.2019. Hätkähdyttäväksi artikkelia ei tee sen sanallinen sisältö, vaan artikkelin yhteydessä oleva kuva SDP:n vuoden 2017 puoluekokouksesta. Kuvassa SDP:n puoluesihteeri Antton Rönnholm ja puheenjohtajistoon lukeutuva Sanna Marin tekevät valituksi tulonsa kunniaksi kommunistisen nyrkkitervehdyksen.

  Siis demarijohtajat tekevät puoluekokouksessaan täysin julkisesti kommunistisen Rotfront-nyrkkitervehdyksen!

  Hesarin artikkelissa Sanna Marin sanoo edustavansa ”tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja ihmisoikeuksia”. Mutta Marin ei joko tiedä, muista tai ei välitä siitä, että nämä iskusanat kuten myös ”vapaus, veljeys ja tasa-arvo” ovat historiallisesti tarkasteltuina erittäin verisiä ja väkivaltaisia iskusanoja, aina Ranskan suuresta jakobiinivallankumouksesta alkaen, kuten perustelen kirjoituksessani 16.2.2018 Uusimman ajan ensimmäinen kansanmurha kohdistui kirkkoon ja kristittyihin.

  Erityisen verisiä ja väkivaltaisia iskusanoja edellä mainitut ovat silloin, kun ne Marinin tapaan liitetään kommunistisen nyrkkitervehdyksen tekemiseen.”

  Koko artikkeli: https://www.oikeamedia.com/o1-97606

  Milloinkahan noiden vasemmalla olevien enemmän tai vähemmän piilokommunistipuolueiden nuorisojärjestöt alkavat puuhata täysveristä kommunistista vallankumousta Suomeen ja rupeavat synnyttämään Suomen ”Demokraattista” Tasavaltaa aidon DDR-mallin mukaisesti?

  Vastaa
 6. Ei rotumurha - vaan tuttuja ennestään (AIM)
  3.6.2020 02:39

  Minneapolisin poliisin tekemä murha ei ollut rotuun liittyvä. Poliisi tunsi uhrin. Poliisi hoiteli erään hämärän busineksen turvapuolta ja uhri töissä siellä ennen terveiden karanteenia. Poliisi oli kulmilla ottanut entisen kollegan virka-autoonsa ja ilmeisesti uhkaillut onnistumatta – no uhri vaikeni sittenkin auton vieressä ulkona. AIM on taas tutkinut mm. tämän tapauksen:
  https://aim4truth.org/wp-content/uploads/2020/06/The-fog-of-war-has-lifted.mp3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top