Globalisaatio – internationalismi – kansainvälisyys

Isossa kuvassa maailmassamme on kolme aatesuuntaa, jotka kamppailevat siitä mikä on paras tapa elää ja toimia tällä planeetalla.

Globalismi on uusin tulokas, oikeastaan vasta tämän vuosikymmenen tuote. Globalismille tunnusomaista on, että se haluaa jyrätä kaiken alleen ja keskittää vallan yhtäältä miljardööreille á la Soros, ja toisaalta maailmantuskaa kantaville rikkaiden ja ja keskiluokan vesoille. Globalismin aktiivisinta kaaderia ovat ”kympintytöt” olivat he naisia tai miehiä -kuitenkin ikähaarukassa 15-65 v. Mutta ajattelu on teinien tasolla.

Vihreät ja Sorokset vallankahvaan

Nämä niin superrikkaat kuin ennen muuta vihreisiin liikkeisiin kuuluvat haluavat alistaa kaikki maailman kansat jonkinlaisen ”Maailmanhallituksen” alaisuuteen. Kysymys ei kuitenkaan ole pelkästään vihreistä, vaan hyvin vaikutusvaltaisista oikeistolaista ja jopa demareista.

Saksan liittokansleri Angela Merkel, joka edustaa Suomen Kokoomukseen verrattavaa oikeistopuoluetta CDU:ta ja YK:n pääsihteeri espanjalainen Antonio Guterres, joka puolestaan edustaa Espanjan demareita mikä puolueen vasemmistolaisuuden huomioon ottaen löytää vastinparin Vasemmistoliitosta.

Nämä kaksi merkkihenkilöä vaativat jo noin reilu vuosi sitten, että kansallisvaltiot on hävitettävä.

Guterres jopa esitti jonkinlaista maailmanhallitusta, -samaa mitä George Soros on jo vuosia pitänyt esillä. Suomessa ainoastaan vihreistä on kuulunut iloista kiljahtelua.

Jokainen ymmärtää, että tuollainen maailmanhallitus olisi diktatuurin ja totalitarismin linnake, ja maailman kansat ja kansanvallat painettaisiin loppumattomaan yöhön ja tyrannian alhoon. ”Globalismi” on vain ja ainoastaan vallantavoittelun keino ja päämäärä, jossa kaksi tahoa eli rahavalta ja vihreä vallanhimo lyövät kättä, ja se on sata kertaa kauheampi puristus kuin konsanaan Molotov- Ribbentrop-sopimus.

Internationalismi on jauhautumassa muruiksi

Internationalismi lähtee Marxin ja Engelsin, eli varhaisten sosialististen/kommunististen teoreetikkojen, pohdinnoista joissa keskeinen ajatus oli, että ”kaikkien maiden proletaarit liittykää yhteen”. Vasemmistopuolueille -ainakin Lännessä- on ollut keskeistä solidaarisuus. Idän kommunisti diktatuureissa sitä ei ole ollut havaittavissa, -ainakaan oman kansan suhteen. Mutta Sosialistinen internationaali on aina korostanut kansojen välistä yhteistyötä ja tietenkin ennen muuta vasemmistopuolueiden yhteistyötä.

Internationalismissa on se ”ongelma”, että se on lähtökohtaisesti työläisten liike, ja vaikka se on kansojen välistä solidaarisuutta niin se on myös kansallista, ja siksi globalismi on sille vieras ajatus. Itse asiassa globalismi puhtaassa muodossa tuhoaa internationalismin, maat ja kansat, antaa vallan rikkaille (soroksille) ja näiden hyvinvoiville tyttärille(vihreät).

On melkeinpä sydäntä särkevää seurata esimerkiksi meidän ja Ruotsin demareiden kamppailua globalismin ja perinteisen Kansainvälisyyden ristipaineessa. Osa sosiaalidemokraateista on niellyt syötin syvälle kurkkuunsa -kuten esimerkiksi vaikka Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Tytti Tuppurainen. Ja toki kuvaan sopii mainosti, että hän on myöskin valtion omistajaohjauksesta vastaava ministeri, jonka mielestä ”isänmaallisuus on haitallista”. Viimeaikaisten puheenvuorojen perusteella taas tunnetusti vasemmalla oleva ja ay-liikkeen kanssa toimeentuleva pääministeri Sanna Marin on  vaistonvaraisesti, aatehistoriallisin perustein tai henkilökohtaisista syistä, tehnyt pesäeroa vihreisiin.

On jännittävää ja ehkä vähän pelottavaakin seurata kumpi linja SDP:ssa voittaa, eli täydellinen antautuminen Sorokselle ja Vihreille, vai internationalistinen Suomen itsemääräämisoikeutta -tarpeenvaatiessa- korostava EU:n kautta eri maiden yhteistyötä kunnioittava suuntaus.

Kansainvälinen yhteistyö on kestänyt tuhansia vuosia

Perinteinen kansainvälisyys eroaa kahdesta edellisestä siinä, että se on aina perustunut kaupantekoon, kulttuurien kohtaamiseen ja ihmisten luontaiseen uteliaisuuteen eli matkailuun, uuden kokemiseen ja usein myös valloittamiseen. Kansainvälisyys on itseisarvo, se ei hae valtaa, sen ytimessä on -vaikka toisenlaisiakin esimerkkejä mukaan mahtuu- yhteistyö ja ystävyys tasavertaisesta ja tasa-arvoiselta pohjalta. Kansainvälisyyden elixiiriä on rauhanomainen kilpailu jokseenkin kaikilla inhimillisen elämän mahdollisilla aloilla.

Kansainvälinen toiminta on neutraalia ja se on kattanut koko maailman jo kauan ,se on myöskin huolehtinut köyhimmistä ja takamatkalle jääneistä hyvin pitkään. Perinteisen kansainvälisyyden näkökulmasta Internationalismi on kuin Sosiaalidemokraateille ”Forssan vuoden 1903 kokous” ,jossa SDP paalutti jokseenkin kaikki nykyisen hyvinvointi yhteiskunnan arkea olevat tavoitteet. Paha sanoa mutta onko niin, että sosialidemokratia on tehnyt tehtävänsä ja itsensä tarpeettomaksi.

 • Internationalismista ei ole enää vaihtoehdoksi eikä kilpailijaksi perinteiselle kansainvälisyydelle mutta sen kannattajien on valittava vapaan maailman ja totalitarismin väliltä.
 • Globalismi on ilman muuta diktatuuriin pyrkivänä ja valtaan päästyään raakaa diktatuuria käytännössä edustava ”liike” .Se kenen suupielessä se roikku myötäänsä paljastaa meille keitä he ovat.
 • Perinteisen kansainvälisyyden eli järjen ja vapauden kannattajien on syytä herätä huomaamaan, että globalistien henkinen pohja on natsismissa -maailmanvalloituksessa- ja sen tämän päivän joukot ovat vihreissä joita miljardöörit johtavat.

Epäpyhistä liitoista epäpyhin .Ja toisaalta kaikkein luontevin,”ei ole omena kauas puusta pudonnut”. Ranskan suuren vallankumouksen arvot ovat globalistien toimesta tänään uhattuina raaimmin sitten Stalinin ja Hitlerin.

Vapaus – Veljeys – Tasa-arvo

Seppo Huhta

5 Comments

 1. pöh
  5.7.2021 16:54

  Ja ne maailmanvaltiutta tavoittelevat sorokset ja gatesit on naamioitunut hyväntekijöiksi, eikä valtamedia heitä kyseenalaista mitenkään.

  Vastaa
 2. Obelix
  5.7.2021 19:49

  ”Jokainen ymmärtää, että tuollainen maailmanhallitus olisi diktatuurin ja totalitarismin linnake, ja maailman kansat ja kansanvallat painettaisiin loppumattomaan yöhön ja tyrannian alhoon. ”Globalismi” on vain ja ainoastaan vallantavoittelun keino ja päämäärä, jossa kaksi tahoa eli rahavalta ja vihreä vallanhimo lyövät kättä, ja se on sata kertaa kauheampi puristus kuin konsanaan Molotov- Ribbentrop-sopimus.”

  Rahavallan ja (vihreiden) vallanhimon yhdistelmä on kuin globalisti-lusiferistien testamentti, jonka perunkirjoituksen on etukäteen valmistellut ja allekirjoittanut valmiiksi itse Lusifer.
  Sitä minä vaan, että mikä ihmeen pakottava tarve näillä tyypeillä on kiirehtiä maailmanhallitusta ja diktatuuria, jolla maailman kansat ja kansanvallat painettaisiin loppumattomaan yöhön ja tyrannian alhoon?
  Koska Raamatun mukaan sitä iloa kestää vain vaivaiset 3.5vuotta, toiset 3.5vuotta jengi sitten pakenee henkensä hädässä – sekulaarit etunenässä – sitä maailmanhallituksen johdossa olevaa tyyppiä – antikristusta. Joku sekulaari voi sanoa: Emmä tohon usko, mutta näin sanomalla hän jättää huomioimatta – ajan merkkien lisäksi – yhden elintärkeän seikan => Entä jos se kaikki, mistä Raamattu kertoo onkin kirjaimellisesti totta ja onneton sekulaari onkin 100%sti väärässä. Mihis malliin suukit sitten väännetään, kun huomataan, että on veikannut iäisyydellään helvetin, eikä taivasosuutensa puolesta?

  Ps. Viimeinen kysymys: Mitä helvetin hyötyä on kellekään normi tallaajalle, tavalliselle ihmiselle, RAHAVALLAN ja POLIITTISEN VALLANHIMON yhdistelmästä?

  Vastaa
 3. juha II
  5.7.2021 21:28

  Voitte sensureerata, jos tahdotte, mutta flikka Sanna Marin on Davosin pikku (jotain). Ent. Lepomäen puolestaan hurmasi Ranskan presidentti Emmanuel Macron, jonka ”sivupersoona” on vähintäinkin Ranskan Keisari Napoleon. Mummu Merkel on puolestaan hyvin aito itä-saksalainen kommunisti, joka syrjäytti Helmut Kohlin (1930-2017) CDU:n johdosta ”bilderbergiläisten” päätöksellä.

  Kaikki tästä eteenpäin on sitten ollutkin täyttä sekasotkua olipa surullisen kuuluisa Eurooppa sitten yhdessä tai erikseen, joka asemoi sen pelkäksi taakaksi Ameriikalle. Tästä voi luonnollisesti laskea pois viisaasti EU:n lempanneen Ison-Britannian, joka anglosaksisena maana on omannut edes joitain kykyjä tehdä jotain. Kuten hankkia itselleen merentakaisia imperiumeja ja taistella WWII yksin kansallissosialistista Saksaa vastaan kunnes ”Uusi Maailma” tuli avuksi, kuten tulenpalavassa puheessaan parlamentissa Winston Churchill (1874-1965) mainitsi kun Iso-Britannia eli sodan synkimpiä hetkiä, jolloin kuolema katsoi sitä silmästä silmään.

  Nyt tällaisia valtiomiehiä ei ole enää olemassa. Vain vemputtajia homolippuineen, jotka toistavat kuin papukaija ”Me olemme Eurooppa”! Aha.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   5.7.2021 21:38

   Suursilli sörssi brittiläisen imperiumin. -Se on brittien ”blood&tears”. Ei ole enää imperiumia ja Londonistania johtaa islamisti. Churchillin omaa muistomerkkiä piti faneerilaatikolla suojata ”anti”fasisteilta. Suursilli voitti Hitlerin mutta hävisi Hitlerin irvikuvalle. So it goes.

   Vastaa
   1. juha II
    6.7.2021 21:59

    Kaiiki suurmiehet ”murhataan” tulevaisuudessa ja kukin vaikuttaja pelastaa joko itsensä ja joskus jopa kansakuntansa siinä ajassa missä elää sekä niissä olosuhteissa, jotka sillä hetkellä vallitsevat. Historia joko tuomitsee tai nostaa taivaisiin (sillä historiankirjoituksen hetkellä).

    Churchill omasi paljon vikoja ja teki rikoksia intialaisia vastaan viemällä WWII aikana sieltä viljasadot emämaahan niin, etten uskalla edes valehdella kuinka paljon sen vuoksi kuoli nälkään intialaisia.

    Churchill oli kriisiaikojen poliitikko, jotka ovat yleensä hankalia ihmisiä ja vaativat lähes diktaattorin valtaoikeuksia, joka on toisaalta luonnollista ymmärrettävää sodan aikana toisin kuin rauhan, jolloin parlamentissa on aikaa väitellä lillukan varsista.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top