Hallitus on kaapannut itsensä

Sanna Marinin hallitus sopi ilmastohumaloissaan, että juuri Suomen pitää olla hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä.

Mutta niin kuin tiedämme kännipäissään tehdyt suunnitelmat tahtovat murentua seuraavana aamuna, kun realismista muistuttava krapula iskee päälle. Hallitus neuvottelee juuri parhaillaan Säätytalolla-jonne yksikään noista ei säätyjen aikaan olisi päässyt- vuoden 2022 valtion tulo- ja menoarviosta.

Valtiovarainministeriö esittää 63,2 mrd. euron budjettia jota varten ollaan ottamassa taas 6 miljardia euroa lisää velkaa.

Työttömät ja köyhät jäämässä jalkoihin

Suomessa on työttömiä noin 8 %:a työvoimasta, eli joka 12. on ilman työtä, ja prosenttien takana ovat sadattuhannet ihmiset. Mutta hallitus ja erityisesti töväenpuolueet ja Vihreät ovat siirtämässä työllisyystoimia kuukausilla eteen päin. Sen sijaan ollaan kiristämässä lämmityspolttoaineen verotusta ja lisäämässä viljelijöiden taakkaa. Ja ilmasto- ja ympäristöasioissa Vihreillä on aivan oma ulkoparlamentaarinen vinkkelinsä:

”Vihreitä huolestuttaa se, pitääkö tiedeyhteisö päätöksiä tarpeeksi uskottavina”, sanoo poliisiministeri Maria Ohisalo.

Siis, että -de facto- ovatko vihreät ympäristötutkijat tyytyväisiä siihen mitä maan hallitus ja myöhemmin eduskunta päättää. Ai, että noilta agendatutkijoiltako hallituksen pitää saada lupa päätöksilleen ? No, ei todellakaan pidä !

Tieteenrahoitukseen aiotaan palauttaa siltä vähennettäväksi suunniteltu 40 miljoonaa euroa. Mutta, kun en usko että alunperinkään oli tarkoitus noita varoja viedä, vaan annettiin tahallaan tällainen viesti, jota päätöstä ei aiottukaan toteuttaa. Kysymyksessä oli siis oikein oppikirjamainen kansan linssiin viilaaminen eli -voi voi- hallitus on nyt ahtaalla ja tieteestäkin täytyy nyhtäistä, mutta koska me olemme sankareita niin huh,huh eipä sittenkään. No, kuka uskoi minä en ainakaan, edes alkujaan.

Ja muuten täytyy taas muistaa, että muun maailman ”saastekuorma” on 99,96 prosenttia koko ”lastista” ja meidän 0,014 %:a Eli meillä ei oikeasti ole kiire, muilla ehkä on.

Hallitus on siis lukinnut itsensä tuohon vuoteen 2035 ja heittänyt avaimet jorpakkoon

On pöyristyttävää, että valtakunta saa taantua jälleen kehitysmaaksi, jolta tasolta se lähti noin 100 vuotta sitten ja vain siksi, että tasavallan nykyisellä hallituksella on ”kunnianhimoinen” tavoite, jonka tarkoituksena näyttää olevan tuhota pohjoismainen hyvinvointivaltio nimeltään Suomi.

Seppo Huhta

10 Comments

 1. Juha
  7.9.2021 21:33

  Heh. Briteissä käynnistettiin jo hiilivoimalat.. vaikka ollaan vasta syyskuussa!!

  https://www.bbc.com/news/business-58469238

  Mites Helsingin punavirheet Hanasaari ja Salmisaari. Jokos ne on polkaistu käyntiin vai miten ajattelitte pitää valtioneuvoston salit lämpiminä??

  Oli muuten hallaa etelä Suomea myöten (Salo, Vihti, Turku, Hyvinkää..) viime sunnuntaina. Voi tulla holodna.

  Vastaa
  1. Kepa
   7.9.2021 23:07

   Juuri tänään Helen ilmoitti 30% korotuksesta kaukolämmön hintaan. Vihreäsiirtymä on nyt edennyt lompakoille, kun toimivat hiilivoima vaihdetaan muille polttoaineille. Lisää korotuksia on tulossa kun kaikkien voimaloiden vaihto maksaa järjettömästi. Tuota kansa on äänillään halunnut ja nyt se sitä saa. Onnea vaan!!!

   Vastaa
   1. Juha
    8.9.2021 12:50

    Jep. Eloapinat voisivat käydä sulkemassa pääkaupunkiseudun hiilivoimalat (Hanasaari, Salmisaari, Suomenoja, Martinlaakso). Jospa se muuttaisi äännestyskäyttäytymistä.

    Vastaa
 2. Joku
  7.9.2021 21:34

  Tuntuu siltä, että länsi on mennyt hulluksi ja nyt eletään kuin viimeistä päivää Roomassa. Missään mitä poliitikot päättävät ei ole järkeä paitsi, jos tarkoituksen on tuhota länsimaat. Suomessakaan puolueilla kuten Kokoomuksella ja Vasemmistoliitolla ei ole mitään eroa. Kaikki kannattavat avoimia rajoja, työpaikkojen ja tehtaiden viemistä Kiinaan ja rahan antamista muille. Samaa ongelma taitaa olla jokaisessa länsimaassa.

  Maailma on tullut hulluksi 🙁

  Vastaa
 3. Ville
  7.9.2021 21:52

  ”jonka tarkoituksena näyttää olevan tuhota pohjoismainen hyvinvointivaltio nimeltään Suomi”.

  Mitä muuta tässä on enään 20v. voinut muuta todeta. Kaiken ton paskan päälle Pekka lipaisee Usraelin persvakoa ottamalla Suomeen lisää muslimeja elätettäväksi. Miksi toi on edes vielä vapaalla?

  Vastaa
 4. Nykytiedettä ilmastoamatööreille
  7.9.2021 22:09

  Luulevatkohan naiivit ilmastoamatöörit oikeasti, että nykyiset maailman myrskyt, rankkasateet, tulvat, mutavyöryt, Kiinan sortuvat padot, pyörremyrskyt / taifuunit ja USA:n länsirannikon kuivuus johtuvat hiilipäästöistä 😀 ? Herätköön nykytodellisuuteen! Sääkatastrofit syntyvät kymmeniä vuosia vanhalla ”sää aseena” tekniikalla sähkömagneettisilla aalloilla (ei pelkästään vanhoilla HAARP 150 mastoa x 1 000 000 w / masto antennifarmeilla) ilmakehää kuumentamalla ja ilmaan levitetyillä accelerator kemikaaleilla sekä cloud seeding tekniikka yhdistäen. Ilmavirtojen manipulointi näkyy selvästi myös sääsatelliittien ja säätutkien kuvissa epäluonnollisina kapeina virtauksina, jotka rikkovat luontaiset laajat ilmavirtojen muodot näkymässä. Ei ikuisesti saa olla lapsellisen tietämätön sään manipuloinnista eikä näytellä tietämätöntä.

  Vastaa
 5. juha II
  7.9.2021 23:05

  Marja Ohisalo on kuin puhenmies Mao, joka ajaa nälänhätään ja kurjuuteen koko Suomen ilman mitään järjellistä syytä. Ja tekeepä hän vielä stalitnikin viemällä joka jyvän suomalaisten suusta kuin esikuvansa teki ukrainalaisille!

  Vastaa
 6. seant
  7.9.2021 23:33

  Taitaa tulla kylmä talvi, sillä pohjoisnavalla ei ole jäätä ollut pitkään aikaan näin paljon.
  https://rclutz.com/2021/09/06/resilient-arctic-ice-september-2021/?fbclid=IwAR3xi0LY7UEBHFPRps6qRHCx-BFoMxO8hZhlyAqNoTTRHjsRulCaFhPhRVo

  Vastaa
  1. J. Jörgensen
   8.9.2021 14:51

   Eikähän mitä, kun viimeinen jääkarhuemo pentuineen taiteilee enää muutaman neliön jäälautalla sulalla merellä – ainakin alarmistihörhöjen käsityksen mukaan. Ja valtionmedia YLE komppaa tätä evankeliumia telkussa harva se ilta.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top