Hallitus päätti ottaa 8 turvapaikanhakijaa Italiasta

Valtoneuvosto on päättänyt yleisistunnossaan ottaa vastaan Italiaan rantautuneelta Sea Watch III -alukselle pelastettuja turvapaikanhakijoiksi Euroopan unioniin pyrkiviä henkilöitä.

Komission oikeus- ja sisäasioiden pääosaston pääjohtaja on 26.6.2019 esittänyt Suomen pysyvälle edustajalle Euroopan unionissa pyynnön  Sisäministeriö on valmistellut päätösehdotuksen yhteistyössä ulkoministeriön sekä työ- ja elinkeinoministeriön kanssa ulkomaalaislain edellyttämällä tavalla. Päätöksessä esitetään, että Suomi ottaa vuoden 2019 loppuun mennessä enintään kahdeksan turvapaikanhakijaa Sea Watch III -alukselta.

Kahdeksan hakemuksen käsittelyn ei katsota edellyttävän lisäresurssin palkkaamista Maahanmuuttovirastoon.

6 Comments

 1. Puolueeton
  11.7.2019 17:28

  Ovatko edes muuta kuin sosiaalisen turvapaikan hakijoita? Minusta suomalaisten pitäisi olla ensi sijalla, kun jaetaan sosiaalisia turvapaikkoja.

  Vastaa
  1. petterinen
   11.7.2019 17:50

   Älä huoli. Kyllä sisäministeriö loihtii asunnot tuosta vaan. Raportin voi lukea itse niiden sivuilta.

   Vastaa
 2. Jani sorvisto
  11.7.2019 17:48

  Miksi?

  Vastaa
 3. Gerhard
  11.7.2019 18:55

  Saimme siis 8 mustaa sossuelättiä jotka heti tänne tultuaan vaativat koko sukuaan tänne roudattavaksi. Eli lopputulos on noin 200 sossuelättiä ongelmineen ja vaatimuksineen. 10 vuoden päästä tuo ryhmä on lisääntynyt ja yhtäkkiä lopputulos on 2.000 sossuelättiä, sama homma jatkuu vuosien saatossa räjähdysmäisesti. Laskekaapa 20 vuoden jälkeen mitä silloin jo 4.000 mustaa sossuelättiä tulee maksamaan Suomelle täällä jo loisivien satojen tuhansien lisäksi. Ja HUOM! Nämä alkuperäistä 8, yhdelläkään heistä ei ole laillista turvapaikantarvetta. Suomi menee tämmöisillä idioottimaisilla EU-perseennuolentatempuilla päin helvettiä!

  Vastaa
 4. KARI K
  11.7.2019 21:05

  Noista tulijoista, kaikki selvästi nuoria miehiä Afrikasta, tuskin kukaan saa myönteistä turvapaikkapäätöstä. Palautuksetkin ovat mahdollisia useimpiin Afrikan maihin.

  Vastaa
 5. Evplasse
  12.7.2019 10:31

  Vaikka Suomi ottaisi miljoona pakolaista vuodessa ei se poistaisi pakolais ongelmaa, mutta suomi kaatuisi. Kelalle tulee uusia kultakortti asiakkaita joille on omat avustushakemus virkailiat kantasuomalaisten avustukset vaav kiristyvät tämän siitä saa alkusoittoa SATEENKAARI HALLITUKSELTA. Rikas periätär hommaa eurooppaan elätettäviä duunareiden ja köyhien elätettäviksi, v#### kun v###ttaa lauleskeli I Alanko.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top