Hallitus tiedottaa valmiuslain jatkamisesta 14:00 (SUORA)

Valmiuslain soveltamiseen ei ole enää pakottavia syitä, kertoi pääministeri Sanna Marin. Oikeusministeri Anna-Maja Henmriksson täsmeni asian juridisia puolia.

1 Comment

 1. Tietysti haluavat jatkaa - kesän voi peruutettaa
  15.6.2020 15:41

  Jos näiltä globalistista kommunistista diktatuuria ajavilta pikku-pikku-mini-apu-piirijohtajilta kysytään, niin kaikkien on pysyttävä kotona kunnes koko talous on romahtanut, että kaikki on valtion varassa ja astumme suoraan kommunismiin. Se että kukaan ei tunne ketään, joka tuntisi jonkun, joka olisi oikeasti sairastunut/kuollut yllättaen kuuluisaan nuha19 ei saa sotkea heidän umpi-itsekästä suunnitelmaansa. Tyhjiin sairaaloihin ei saa kurkkia, vaan uskoa niiden olevan täynnä, vaikka parkkipaikat ammottaa tyhjinä. Tarkoitus oli luoda teatterilla paniikki ja vaatia ulkomaiset YK:n sotilaat ”auttamaan” … heitä kaappaamaan valta ja pystyttämään diktatuuri. Mitä pikku johtajiemme äly ei riitä hahmottamaan on ettei heitä olisi koskaan palkittu, vaan alaluokan kohtalo kunhan ovat tarpeettomia suunnitelman jatkolle.

  Upseeri paljastaa koko globalistien maailmandiktatuurin suunnitelman koko rumuudessaan käyttäen luuloa ja pelkoa KV19 vaarasta työkaluna. Mitään pandemiaa ei ole eikä ole ollut 🙂 Koronatestit ovat petosta, test-setissä on valmiina virus, että testi antaisi positiivisen tuloksen ja testin yhteydessä vasta syntyy oikea tartunta. Mutta tartunta on vain labrassa muokattu influenssa, jonka terve immuniteetti voittaa. Koko suunnitelma on, että kourallinen globalisteja pelottelee suuret massat turhalla pelolla kontrolliinsa. Ehei – ei käy. Meillä on nyt kesä ja hallituksen nirppanokat saa harrastaa itse yksinään turhaa karanteeniaan, kun me menemme festareille kiiinnittämättä heihin suurempaa huomiota 🙂

  https://youtu.be/7wYX3wi6pao?t=165

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top