Hallitus vai nukketeatteri?

Suomessa on totuttu parlamentaariseen päätöksentekoon ja laillisuuteen jo 1900-luvun alkupuolelta asti, ellei aiemminkin. Jopa sota-aikana eduskunta kokoontui ja valiokunnat miettivät, ja päätösprosessi noudatti perustuslaillista järjestystä. Siksi ihmetys oli suuri, kun Uudenmaan maakunnan eristämisen päättämisestä ilmoitettiin 15.04., pääministerin ja kahden ministerin esiintymisessä jo kolme tuntia ennenkuin tasavallan virallinen hallitus kokoontui päättämään asiasta.

(Kuvalähde)

Politiikkaan perehtymättömät rivikansalaiset helposti ajattelevat, että ensin päätetään ja sitten kerrotaan mitä on päätetty ja pukstaaveilla pöytäkirjaan raapustettu. Näin toimivat kansalaistemme lukemattomat yhdistykset pääkaupungista aina syrjäkyliä myöten, ja siihen niitä velvoittaa lakikin. Tällä kertaa marssijärjestyksen saneli jokin muu seikka. Poliisikaan ei huomannut mitään outoa tapahtumien järjestyksessä, vaan ilmoitti jo klo.11:38 medialle kutsun omaan tiedotustilaisuuteensa 13:30, joka toki oli säädyllisesti vasta hallituksen kokouksen jälkeen.

– Lyhyesti: Kolme ministeriä kertoo 10:00 alkavassa tiedotustilaisuudessa, että Uudenmaan sulku puretaan. Virkavastuulla toimiva viranomainen, poliisi. on saanut(?) asiasta sisäministeriltä poliittisen päätöksen ja hallinnollisen määräyksen, ja panee toimeksi 11:38. Hallitus päättää asiasta muodollisesti (=lainmukaisesti) vasta 13:00 alkavassa kokouksessaan.

Ei liene syytä epäillä, ettei asiasta olisi päätetty, mutta missä? Hallituksen päätöstä pääministeri Sanna Marin, oikeusministeri Anna-Maja Henrikson ja sisäministeri Maria Ohisalo eivät keskiviikkona 15. huhtikuuta, kymmeneltä aamupäivällä, voineet kertoa, sillä hallitus kokoontui päättämään asiasta vasta samana päivänä yhdeltä iltapäivällä.

Päätös oli olemassa, mutta missä se oli tehty? -Ja mitä muuta tässä tuntemattomassa kollegiumissa on päätetty ja säädetty?

Tasavallassa mennään perustuslaki ja hallinnoimisen läpinäkyvyys edellä, sillä valtiomuoto saa legitimiteettinsä kansalta, ei suljetuista kabineteistä. Puhuvat päät, joiden sanat tulevat ”jostakin” ja päätökset tehdään näkymättömissä. Ei hyvältä näytä.

9 Comments

 1. Kansallismielinen
  4.5.2020 13:40

  Suomen kaikkien aikojen huonoin hallitus.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   4.5.2020 16:45

   Se tässä mietityttää, että missä päätöksenteko tapahtuu? Al-Hol-ceississä ilmaantui jo ”hiljainen yhteisymmärrys” ilman virallista päätöksentekoa. Tämä jengi näyttää oppineen järjestötoiminnan alkeet jossakin oudossa paikassa, jossa on omat sääntönsä. Eivät sovi valtiolliselle tasolle lainkaan.

   Vastaa
   1. Viracocha
    5.5.2020 14:05

    EU-tasolta määrätään?

    Vastaa
    1. EU:N JOHTAJA ON YRJÖ TAI TAUSTARYHMÄ
     5.5.2020 19:04

     Ammattitutkijat sanovat jatkuvasti, että EU:n todellinen johtaja on Yrjö Soros, joka ei välttämättä ole ollut vuosiin enaän hengissä, mutta jonka kuvaa ja nimeä käytetään personoimaan taustalla toimivan ryhmän tavoitteet. Ryhmä voisi olla myös hänen 5 lastaan. Samaa sanovat eräästä softabiljonääristä, rokotesotaa populaation supistamiseksi käyvä terveysalan amatööri, joka ei ole opiskellut koskaan lääketiedettä, ja jonka oman alansa yliopistokin jäi kesken, mutta sai vanhempiensa suhteilla aloituspaikan, jonka kautta hänestä tehtiin uuden softa-alan jätin keulahahmo. Sanovat että puheiden sisältö päätetään taustavoimissa ja hahmona esiintyy alkuperäinen, samannäköinen tai hologrammi toistaen muiden laatiman sisällön. Haastatteluissa esittämänsä elekieli ja puheiden sisältö on viime aikoina ollut vähintäänkin outo. Hymy ei tahdo mahtua ruutuun, kun samalla puhuu maailmanlaajuisesta karanteenikriisistä ja sen vakavista seurauksista. Selittäessään tulee mielenkiintoisia ilmaisuja ”, mutta jos virus ei toimi hyvin eteläisellä pallonpuoliskolla..” Mitä se viruksen hyvä toiminta tarkoittaa? Ja ”.., mutta emme toivo korkeaa viruksesta parantuneiden määrää..” ja jatkaa kuin ei sanoissaan olisi mitään outoa. EU:n puolelta sakujen avioliittokanslerin katuporan tason vapinan kerrotaan johtuvan ”kuru” nimisestä aivot tuhoavasta sairaudesta, jonka tartunta on levinnyt länsimaissa kuolemankauhuisen lapsen tai tuskallisesti abortoitavan kauhuisen sikiön (nekin tuntevat kivun, siitä on pitkään levitetty väärää tietoa) verestä tehtävä maailman kallein seurapiirihuume Adrenochrome, joka aiheuttaa heroiinin tasoisen riippuvuuden. Viime aikoina ko. huumeen tuotantotapaa vastustava henkilö ainetta netissä myyneessä labrassa oli tarralaput vaihtamalla saanut sekaan meidän 19 loppuisen kuuluisan viruksemme sisarversion 17 loppuisen viruksen. Versio 17 tarttuu vain kehon nesteiden kontaktissa, joten se ei leviä helposti, mutta voi olla vaarallinenkin. Meidän versio 19 on lievä, mutta tarttuu helposti. Ko. lapsen verituotteessa levitetty tartunta on syynä monien poliitikkojen, kuuluisuuksien, upporikkaiden ja muiden pimeän puolen palvontaseremonioita harrastaneiden mm. elokuva- ja musiikkitähtien sairastumiseen ja katomaiseen kuvioista. Osa on teloitettu lapsiin kohdistuneista rikoksista, kuten mm. Han Tomks pariskunta sai hiljattain teloituksen pistoksella ja uutisoitiin kuolinsyyllä ..19.

     Vastaa
 2. Orang Utang
  4.5.2020 16:35

  Tämä tapahtumaketju havainnollistaa sen, miksi korona-kriisi ei tule koskaan päättymään.

  – Suomen tasavalta ei koskaan tule julistamaan kriisiä päättyneeksi. Sen tekee sitten uusi vallankumoushallitus. Tai sitten ei. Ja jos ei ilmoita kriisin menneen ohi, se ilmoittaa kansalle uusista sortotoimenpiteistä “kriisistä selviämisen mahdollistamiseksi”.

  Jo pelkästään rahan jakaminen hallituksen toimesta on merkittävästi helpottunut. Kukaan ei kysele kuinka paljon, ketkä ovat ne kaverit joille annetaan ja mistä raha otetaan. Kun ensimmäinen euro on annettu kavereille, on rahan jakaminen istitutionalisoitunut. Enää ei ole hallituksen mahdollista toimia ilman, että tuo rahavirta jatkuu keskeytymättömänä.

  – Ja se on mahdollista vain niin kauan kuin kriisi jatkuu. Niinhän Euroopassakin tehdään.

  Vastaa
 3. HenkkaR
  4.5.2020 16:58

  Hyvä kirjoitus. Erikoista on jos joku vielä uskoo tällaiseen hallitukseen, jonka toiminta on täysin läpinäkyvästi pelkkää sätkynukkeilua kumileimasimineen, vailla edes minkäänlaista omaa aivotyötä, saati järkevyyttä.

  Vastaa
 4. KASPER-TEATTERI PALASI RUUTUIHIN
  4.5.2020 18:40

  Väärä menettely, mutta oikean suuntainen askel. Aiheeton paniikki siirtyy nopeasti turhassa terveiden karanteenissa olevista joukoistamme aiheelliseksi paniikiksi karanteenisyyllisten eli ainakin päättäjien, median ja terveysalan ilmeisen salaliiton (ei teorian) puolelle. Totuutta on päässyt valumaan massiviseksi nostetun sensuurin raoista ja ihmiset alkavat ihmettelemään mistä tässä onkaan kysymys. Juuri kukaan ei tunne ketään yllättäen vakavasti sairastunutta tai kuollutta, eikä tuttujen tututkaan löydä esimerkkiä. Trumpilta USA:n sulkemista ”muuten 2 000 000 amerikkalaista kuolee” vaatineet petturit Fauci ja Birx, ovat korjanneet ennusteensa 37 000 kuolleeseen, joka on 43 000 eli 46% VÄHEMMÄN kun edellisvuoden kausiflunssaan kuolleiden määrä 80 000. Uusia työttömiä on USA:ssa lääketieteen huijareiden vastuulla jo lähes 30 000 000. Rohkeimmat riippumattomat lääkärit ovat tulleet julkisuuteen sanoen ettei tartunta ole edellisvuosien kausiflunssaa vaarallisempi tutkimustensa ja tilastojen perusteella, eikä terveiden karanteenissa muutenkaan ole mitään järkeä.
  Sairaalat ammottavat tyhjinä. Sen vahvistamiseen ei tarvitse käydä edes katsomassa, koska luottokorttien ja parkkipaikan rekisterikylttien RFID jäljityslaitteista kerättävistä sijaintitiedoista, sekä luurien sijaintitiedoista voi päätellä sairaala-alueella olevaa potilasmäärää vertaamalla lukuja historiaan. Ihmisiä kuolee sairaalan ulkopuolella turhaan, koska eivät uskalla turhassa tartuntapelossaan hakeutua hoitoon perinteisistä syistä. Rehelliset ja rohkeat lääkärit kehottavat lopettamaan säädetyt karanteenit, joilla ei perustuslain vastaisina ole muutenkaan lain voimaa. Ainakin USA:ta uhkaa jo karantiineilla aiheutettu elintarvikepula. Maapallon suuresta väkiluvusta kärsivät globalistit salaavat uhkaa toistaiseksi roudaamalla lihaa mm. Afrikasta. USA:n omien karjatilojen tuotantoa pakkosupistetaan lopettamalla lihanjalostusteollisuutta ja kuljetuksia, tilat joutuvat lopettamaan eläimiä kannattamattomuuden vuoksi. Globalistitahot rahoittavat siirtymistä laboratorioissa kehitettyihin keinotekoisiin ruokiin (mm. Tyson Foods), jolloin he voivat päättää mitä haitallisia kemikaaleja yms. normaali-ihmisten keinoruokaan sotketaan mukaan. Kuuluisan tartunnan aiheuttaneen Bioterrorin tutkijoiden etusormet osoittavat nyt enimmäkseen Eurooppaan, erääseen linnaan eräässä saaressa, kruunuvirushan se tartunnan nimi kirjaimellisesti sattumalta on. Sanovat saman ”eläinterveysinstituutitti” nimisen firman aiheuttaneen suu- ja sorkkataudin, sekä kehittäneen ihmisiäkin tappaneen hullunlehmäntaudin, sekoittamalla Lehmille syötettävään rehuun mukaan hienonnettuja Lehmän Aivoja. American Intelligence Median (AIM) tutkijat havaitsivat yllättävän porsaanreiän – bioterrorin kieltävät lait jättävät mahdollisuuden bioterroriin rokotteilla. AIM kuvaa, että meneillään on mediasensuurilla salattu rokotesota tavallisten ihmisten populaation supistamiseksi, heidän itse suostuessaan (ehkä hitaaseen) itsemurhaan ottamalla rokotuksen. Ihmisille annetuista rokotteista on löytynyt selittämättömiä abortoidun vauvasikiön soluja, saastuttaen rokoteuhrin tietämättään kuin kannibalismilla. Tämä fakta ja paljon muita huippututkijoiden laatimia raportteja rokotesodasta ja hyökkäävästä tahosta löytyy ao. AIM sivulta.
  https://truthbits.blog/2020/04/22/bill-gates-the-queens-vaccine-warlord/
  ”Trait-trait-trallallaa, trait-trait-trallallaa” lauloi kasper nukke.

  Vastaa
 5. Jopasnytjotakin
  4.5.2020 21:38

  Joka ainut kerta, kun hallituksen pitää tulla esiin kertomaan jotakin, niin pikkutytöt jossakin odottavat koska isot pojat (setämiehet) saavat asiat päätettyä ja kirjoitettua siihen malliin, että nämä plikat i-han pät-kit-täin meil-le sen kertovat. Lisäksi suoraan paperista lukeminen osoittaa osittain sen, ettei niitä sepustuksia ole kynäilty omasta päästä.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   5.5.2020 14:27

   Siltä tää niinqon vähän näyttää tää nykymeno.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top