Hallituspuolueen nuorisojärjestö hankki väkivaltataidetta

Poliittisten nuorisojärjestöjen suhteen tavataan olla hyvin sensitiiviä, niiden kasvatustehtävän ja sen suuren vaikutusvallan takia, joka niillä on kasvaviin nuoriin ja varhaisnuoriin. Niinpä Vasemmistonuorten sekaantuminen väkivaltaa sisältävään ”taideteokseen” vaatii julkisen suhtautumisen.

Tänään hallituspuolue Vasemmiston nuorisojärjestö kertoi twiitissään:

Tiedoksi, Vasemmistonuoret ottavat vastaan Vantaan taidemuseo Artsilta kohua herättäneen Trump -graffititeoksen. Taideteos installaatioineen on sijoitettu hetkellisesti nuorisojärjestön toimistotiloihin Helsingin Sörnäisiin.

Samaan aikaan, kun Yhdysvalloissa pelätään neljän vuoden takaisten vaalienjälkeisten mellakoiden toistumista, tai jotain vielä ikävämpää, poliittinen nuorisojärjestö profiloituu hyvin arveluttavalla tavalla, kohdistaen poliittisen kannanottonsa USA:n huomenna virkakautensa päättävään presidenttiin, Donald Trumpiin. Koska somepalvelu Twitter kuullemma poistaa väkivaltaa ja yllytystä sisältävät viestit, vielä kerran Vasemmistonuorten kuvitusta:

Alkuperäisen sensuroimattoman kuvan voitte nähdä linkeissä.

Aiheesta muissa julkaisuissa:

4 Comments

 1. pöh
  20.1.2021 06:10

  ””Vasemmistonuoret on osa rauhanliikettä. Emme tietenkään kannata itsemurhia vaikka myös itsetuhoa ja väkivaltaa käsittelevä taide onkin tärkeää. Trump graffiti kuvastaa yhteiskunnallisia ilmiöitä taiteen keinoin ja on kannanotto presidentin politiikalle. Trumpin näkemykset siirtolaisista ovat lietsoneet vihapuhetta ja aseelliset hyökkäykset vähemmistöjä kohtaan ovat lisääntyneet USA:ssa. Samalla väistyvä presidentti on horjuttanut yhteiskuntarauhaa, lietsonut ekstremistisen äärioikeiston terroritoimintaa sekä tuottanut koronaviruskriisin laiminlyömisen myötä aivan ennenkuulumattoman määrän menehtyneitä yhdysvaltalaisia,” toteaa Vasemmistonuorten puheenjohtaja Liban Sheikh.”

  Heti alkuun menee liibanilla valehteluksi, vasemmistonuoret on kaikkea muuta kuin rauhanliike.
  Ja seuraavaksi, aseelliset hyökkäykset VASEMMISTON taholta on lisääntynyt, ampuivat yhtenä esimerkkinä nuoren äidin kadulle kun hän sanoi ”all lives matter” jne..jne..
  Joko nuo on täysin idiootteja, tai sitten tahallisesti kääntävät omat pahat tekonsa vain vihaamiensa ihmisten syyksi.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   20.1.2021 09:50

   Jos Liban Sheik haluaa meidän uutisoivan omasta selityksestään, niin hän voi lähettää sen meille. Twitterissä yms. ei sitten kannata sulkea viestejään näkymättömiin median edustajilta, jos haluaa tulla kuulluksi. Tää vihjeeksi muillekin.

   Vastaa
 2. Pekka Kemppainen
  20.1.2021 09:51

  P.S.
  Mahdollisesti rikoksen kriteerit täyttävä ”taideteos” oli ainakin vielä eilen esillä Yle:n sivulla, josta linkki artikkelissa.

  Vastaa
 3. Vasemmistolaiset täyynä kaksinaamaisia
  20.1.2021 11:28

  Vasemmistolaista kaksinaamaisuutta. Olihan Kiina ja itä-blokin kommunistimaatkin kansandemokratioita:) Oikeita demokratian kukkasia.

  Ja täällä meilläkin juuri viherkommunistit vinkuu oikeusvaltion ja demokratian perään eli käytännössä romuttavat kyseiset aatteet, mutta huutavat päinvastaista. Se on juuri kommunistien käyttämää taktiikkaa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top