Hasta siempre, Comandante! Aja edullisesti Kanarialla

Köyhät ajaa Espanjassa autoilla: Töihin menevät, ja lapset vievät harrastuksiin, -ja muijaa kampaajalle. Mikäs on viedessä, kun bensanhinnat ovat pysyneet siedettävinä.

(Kuvaan on käytetty henkilön Jari Santi aineistoa)

Kansainvälisestä polttoaineiden hintaseurannasta poimimme tutun lomakohteen, Kanarian:

Las Palmas de Gran Canaria, bensiinin hinta pumpulla, Oktaani-95 :

Hinnat 22.11.2021 – 28.2.2022

 • Las Palmas de Gran Canarian keskiarvo kyseisellä ajanjaksolla oli 1,30 euroa,
 • halvimmillaan 1,26 euroa 13. joulukuuta 2021, ja
 • enimmillään 1,39 euroa 28. helmikuuta 2022.

Vertailun vuoksi bensiinin keskimääräinen hinta maailmassa tällä ajanjaksolla on 1,58 euroa.

Las Palmas de Gran Canaria Bensiinin hinnat, litra/euro:

Iloisia kilometrejä, spanskit!

 

Kuka kertoi:

3 Comments

 1. Obelix
  13.3.2022 15:26

  Niin, mikä ihmeen PAIKKA tämä Suomi oikein on…. Jumalan selän takana, jonne päivä ei näytä paistavan ikinä taloudellisessa mielessä, tai oikeastaan missään mielessä – ihmisten ostovoiman kautta tarkasteltuna?

  Johtopäätös: Varmaan jonkin sortin saatanallinen geopoliittis-globalistis-marxilainen ”käyttäytymistieteen” koelaboratoria, jolla on aina tarjottavanaan vain yksi mahdollinen vaihtoehto suomalaisille kerrallaan.

  Vastaa
 2. Normi juttu
  13.3.2022 16:24

  No pitäähän ne nyt pikkuhiljaa näkyä hinnoissa ne sadat miljardit jotka on tungettu pankkitukina Italiaan, Espanjaan ja Portugaliin.

  Jos oikein muistan niin viimeisten pankkitukien jälkeen Italiassa lasilisien ikäraja nostettiin 24 ikävuoteen ja Espanjassa siirryttiin nelipäiväiseen työviikkoon.

  Miettikää, kyllä se nkyisi jo Suomessakin jos maahan tulisi viidessä vuodessa 800 miljardia pankkitukia. Siis suomaalisiin pankkeihin. Ei ruotsalaisiiin tai tanskalaisiin. Ja siten vielä kaikenmaailman yritystuet ja muut erikoisutet. Kyllä siinä pärjäisi jo neljän päivän työviikolla.

  Vastaa
 3. juha II
  14.3.2022 15:54

  Kommunistit ja sosiaalidemokraatit rakastavat raskasta verotusta, koska molemmat ovat vahvassa likisuhteessa ryöstömurhaajiin ja tuntevat väkivalta-aatteensa valheellisessa humanismissaan kyltymätöntä tarvetta parantaa maailmaa, massiivista byrokraattikoneistoa ja poliittisena korruptiona imuroida maailman persereikä valtioista ”uusia” äänestäjiä heille itselleen. Ja kaikki tämä ja lisäksi vielä ylitsepursuava tuhlailevaisuus valtionhallinnossa rahoitetaan veronmaksajien rahoilla. Yhä ylöpäin nousevien vero-% kasvulla ja ”keksimällä” yhä lisää uusia verotettavia kohteita ja ”etuja”, joista liki maaorjien asemassa olevat verovelvolliset saavat ”nauttia”. Ja kaikki nämä ”edut”, jotka ovat kansalle täyttä ufoa, sillä se lähentelee sitä, että joka ruoskan lävähdyksestäkin ”edunsaajan” veriseen selkänahkaan on maksettava ”huviveroa”!!!

  Kaiken edellisen mallimaa on Ruotsi, josta pääsee iloisen lutvikkaasti selville seuraamalla ruotsalaisia netti-lehtiä, jos vain kielipää taipuu. Ja kaikki tuo lähentelee groteskiudessaan ”MAD”-lehteä, jolloin ”vitsihuumorin” saattoi vielä erottaa todellisuudesta!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top