Hautakorpien nälkälakon viides päivä

Jari ja Marketta Hautakorven nälkälakko vakuutusyhtiö Turvan konttorin edessä Tampereella on jatkunut rauhallisissa merkeissä. Marketan vammautumisesta 25 vuotta sitten alkanut oikeustaistelu on kiinnostanut sekä tavallisia ihmisiä että medioita jotka ovat päivien mittaan käyneet tapaamassa pariskuntaa.

Jari Hautakorven mukaan tämä on auttanut henkisen jaksamisen ohella pariskuntaa kestämään koettelemusta myös fyysisesti, vaikka nälkä toki jo painaa. Kotonaan pariskunta käy pikaisesti iltaisin tankkaamassa nestettä mukaan, vaikka matkat vievät edestakaisin kolme tuntia.

Nähtäväksi jää milloin Turvassa reagoidaan nälkälakkoon. Tähän mennessä vain firman vartijat ovat osoittaneet pariskunnalle hyväntahtoisuuttaan, vaikka mielenilmaus on vaarallinen nälkälakon takia dialyysihoidosta jättäytyneelle Jari Hautakorvelle.

Extrauutiset seuraa muiden medioiden tavoin taistelun jatkumista ja toivoo vakuutusyhtiön taipuvan asiassa ratkaisuun ennen kuin tapahtuu korvaamattomia menetyksiä Hautakorpien hengelle ja terveydelle.

1 Comment

  1. Kai Ruonala
    7.9.2019 20:59

    Vakuutustoiminnan tarkoituksenahan on kerätä ihmisiltä rahat ja pitää ne.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top