Helsingin kirurginen sairaala kokonaan koronaviruspotilaiden hoitopaikaksi

Kirurginen sairaala Helsingissä otetaan HUS:n suunnitelmissa kokonaisuudessaan koronapotilaiden hoitoon.

​HUSissa valmistaudutaan monin eri tavoin siihen, että koronaviruspotilaiden määrä lisääntyy epidemian edetessä. Tämänhetkisen arvion mukaan epidemiahuippu ajoittuu touko-kesäkuun vaihteeseen.

Tällä hetkellä koronaviruspotilaat pystytään hoitamaan olemassa olevissa tiloissa. Koronaviruspotilaiden hoitoon tullaan lisäämään tila- ja henkilöstöresursseja. Kiireetöntä toimintaa vähennetään ja leikkaussaliyksiköiden tiloja muunnetaan tehohoitoon soveltuviksi. Henkilöstöä koulutetaan ja rekrytoidaan lisää koronaviruspotilaiden hoitoon.

Näiden järjestelyjen tueksi HUSissa on käynnistynyt valmistelutyö Kirurgisen sairaalan muuntamiseksi kokonaisuudessaan koronaviruspotilaiden hoitoon. Tämä edellyttää korvaavien tilojen järjestämistä Kirurgisen sairaalan niille toiminnoille, joita jatketaan epidemian aikanakin. Näin saadaan vapautettua Kirurgisesta sairaalasta tilaa koronaviruspotilaiden vuode- ja teho-osastohoitoon.

Päätös asiasta tehtiin eilen 26.3.2020 ja suunnittelutyö käynnistyi välittömästi. Tarkat yksityiskohdat nykyisten toimintojen sijoittumisesta ja koronapotilaiden hoitoon saatavien paikkojen määristä selviävät suunnittelun edetessä. Tarkkoja yksityiskohtia ei vielä pystytä tässä vaiheessa kertomaan.

2 Comments

 1. Mikä salattu hoito vai ei mıtään?
  27.3.2020 16:59

  Herää kysymys mikä on se Suomen hoitotapa, jolla korona paranee?
  Makuutetaan sairaalan sängyssä ja toivotetaan voimia?
  Vai Happinaamari?
  Vai Food Grade vetyperoksidi tippoja vesilasiin 3 kertaa päivässä?
  Vai isot annokset C-vitamiinia ja melatoniinia?
  Ehdoton kielto koronan herkulle seleeni?

  Vastaa
 2. koronaharrastajateatteri
  27.3.2020 17:22

  Joko itsenäisyyden vastaiset NWO / YK maailmanhallituspuuharit on vangittu maanpetoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan, sekä muut kaappipedot ja lapsikauppiaat? Vai annetaanko heidän paeta ilmoittamansa tekaistun koronan varjolla valonarkojen salaseurojensa veljien järjestämien valehautajaisten kautta? Mistäköhän se sijaisruumis ilmestyy? Miten ruumiin henkilöllisyys varmistetaan riippumattoman luotettavan tahon toimesta videoiden myös se prosessi? Suojeleeko PV globalistien eliitin noin 242 edustajaa 5,5 miljoonan ulkopuolisen suomalaisen sijaan?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top