Helsingin rautatieaseman palvelupiste kiinni huomisesta lähtien

HSL sulkee toistaiseksi Helsingin päärautatieaseman palvelupisteensä perjantaista 27.3. lähtien torjuakseen koronaviruksen leviämistä. Itäkeskuksen ja Pasilan palvelupisteet ovat avoinna tavallista pitempään.

HSL:n päärautatieaseman palvelupiste on toistaiseksi suljettu perjantaista 27.3. alkaen. Muiden HSL:n palvelupisteiden aukioloajat vastaavasti pitenevät. Pasilan palvelupiste Opastinsilta 6 A:ssa on avoinna 27.3. lähtien klo 7.30-18 ja Itäkeskuksen metroaseman palvelupiste klo 8.30-18.

HSL tehostaa Itäkeskuksen ja Pasilan pisteiden palvelua siirtämällä niihin lähes kaikki päärautatieaseman palvelupisteen asiakasneuvojat.

Sulkemisen tavoitteena on torjua koronaviruksen leviämistä. HSL valitsi Pasilan ja Itäkeskuksen palvelupisteet pidettäväksi auki muun muassa sen vuoksi, että niissä on valmiina tiskeillä suojapleksit. Valintaan vaikutti myös se, että asiakaskäynnit ovat epidemian puhjettua vähentyneet päärautatieaseman pisteessä enemmän kuin Itäkeskuksessa ja Pasilassa.

HSL muistuttaa siitä, että monia joukkoliikenteeseen liittyviä asioitaan voi nykyään hoitaa verkossa, mobiilisti ja lippuautomaatilla ilman käyntiä palvelupisteessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top