Helsinkiin ilmoitettu iltapäiväksi kaksi mielenosoitusta

Helsingin poliisi on saanut kaksi mielenosoitusilmoitusta, joiden mukaan tänään sunnuntaina 18.4. järjestetään mielenilmaukset Helsingin keskustassa Rautatientorilla.

Poliisi on neuvottelut järjestäjien kanssa, ja mielenosoitukset on sovittu pidettäväksi Rautatientorilla. Poliisi turvaa nämä mielenosoitukset.

Poliisin tietojen mukaan kaupungille on myös kutsuttu mielenosoituskulkue, josta poliisille ei ole tehty ilmoitusta. Tämänpäiväinen suunniteltu kulkue on jatkoa mielenosoituskulkueille 20.3.2021 ja 10.4.2021. Maaliskuun mielenilmauksessa poliisi oli sopinut järjestäjien kanssa mielenosoituskulkueen kulusta etukäteen, mutta he eivät noudattaneet sovittuja linjauksia.

Helsingin poliisi on tänään sunnuntaina näkyvästi läsnä kaupungilla ja ylläpitää yleistä järjestystä ja turvallisuutta, kertoo ylikomisario Jari Taponen Helsingin poliisilaitokselta.

Extran tietojen mukaan kulkue on suunniteltu lähtevän liikkeelle klo 14 Senaatintorilta. Extran kuvaajat ovat päivällä paikalla seuraamassa päivän tapahtumia. Tilaamalla Extrauutisten youtube-kanavan saat ilmoituksen suorista lähetyksistä.

2 Comments

 1. Kertakäyttömaskit, nenään työnnettävien k-testien pumpulit ja kokeelliset rokotteet on saastutettu keinotekoisen elämän nano-tekniikasta koostuvilla ”madoilla” , jotka mittaa ja reagoivat ympäristöön (lämpö, kosteus, .. ) liikkuen kuin elävät madot. Ne kytkeytyvät elimistön biologiaan suorittaen ulkopuolelta langattomilla lahettimillä ohjelmoitavia ja kontrolloitavia salattuja tehtäviä. Laita maskin pumpulia veteen ja lisää alkoholia – ”madot” menevät hyperaktiiviseksi. Voi näkyä hyvällä suurennuslasilla, kameran zoomilla ja ainakin digitaalisella tietokoneeseen kytkettävällä mikroskoopilla. Ne näyttävät tummilta langanpätklltä, jotka kiemurtelevat kuin elävät madot, vaikka ovat nano-teknisiä eikä biologisia olioita.
  http://www.ancientawakenings.org/?p=8453

  Vastaa
 2. Tanskan terveysministeri kaatui kuin tukki
  18.4.2021 15:15

  Kuolemat rokotuksen jälkeen nousivat 60 kertaiseksi (6000%) 1.1.2021-31.3.2021 verrattuna edellisvuoteen 1.1.2020-31.3.2020 (USA). Hypnotisoidulla se tuskin soittaa hälytyskelloja. Eikä kokeellisen rokotteen edes väitetä suojaavan tartunnalta, vaan se mielikuva on hypnotisoitujen oma kuvitelma. Tanska kielsi just pysyvästi Aztra-Zeneca rokotteen ja tiedotustilaisuudessa terveysministeri kaatui yllättäen kuin tukki, taisi olla oikeasti rokotettu eikä globalisti-eliitin ottama teatterirokotus?
  https://twitter.com/i/status/1382482507938029577

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top