Henkilöliikenne laivoilla Suomeen loppuu lauantaina 11.4.

Suomeen liikennöivät varustamot lopettavat Suomen hallituksen pyynnöstä kaiken henkilöliikenteen 11.04., eli ensi lauantaista alkaen. Rahtiliikenne jatkuu normaalisti, eikä kielto koske rahdin kuljettajia.

 • Tallink Silja keskeyttää henkilöliikenteen Virosta ja Ruotsista Suomeen 11.4.2020 alkaen. Rajoitus on voimassa 13.5.2020 saakka. Laivoille ei oteta Suomeen saapuvia matkustajia eikä automatkustajia.
 • Tallinkin Megastarille otetaan matkustajia ja automatkustajia Tallinna-Helsinki-reitille 7.-10.4.2020 kaikille lähdöille. Suomeen ei voi matkustaa Megastarilla enää lauantaista 11.4.2020 alkaen. Suomesta Viroon matkustaminen on kuitenkin edelleen sallittua aiempien matkustusrajoitusten mukaisesti. Myös rahtiliikennettä operoidaan normaaliin tapaan.
 • Galaxylle ja Baltic Princessille otetaan matkustajia ja automatkustajia Tukholmasta Turkuun 7.-10.4.2020. Suomeen ei voi enää matkustaa 11.4.2020 alkaen.
 • Matkustaminen Suomesta Ahvenanmaalle ja takaisin sekä Suomesta Ruotsiin on edelleen sallittua voimassa olevien matkustusrajoitusten mukaisesti. Myös rahtiliikennettä operoidaan normaaliin tapaan.

Matkustusrajoitukset ovat voimassa 11.4.-13.5.2020.

1 Comment

 1. Olutta juomaan
  7.4.2020 18:58

  Tätä minä taas ihmettelen. Hallitushan suositteli ettei lippuja myytäisi. Ja se tulkitaan aina absoluuttiseksi kielloksi. Miksi näin tapahtuu Suomessa? Muissa euroopan maissa eletään siihen asti niinkuin ennenkin, kunnes ehdoton kielto tulee.

  Nyt jos haluaisi mennä eurooppaan katsomaan kevään tuloa ja istuskelemaan Saksan oluttupiin niin Suomesta ei pääsisikään ulos.

  Missä on se EU:n vapaa työvoiman- ja tavaran liikkuvuus? Toisaalta, jo vuosia BeNeLux-maat ovat myyneet sisämarkkinoillaa esim. kodinkoneet puoleen hintaan normaalista ovh:sta. Mutta ne eivät myy alueensa ulkopuolelle. Eli se siitä tavaran vapaasta liikkuvuudesta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top