Henkirikos Mikkelissä – epäilty vangittu

Itä-Suomen poliisi tutkii Mikkelissä lauantaiaamuyöstä (11.12.) ilmi tullutta henkirikosta.

Poliisi tarkisti aamuyöllä 11.12. hätäkeskukseen tulleen tiedon perusteella yksityisasunnon Mikkelissä. Asunnosta löytyi voimakkaaseen väkivaltaan menehtynyt mies, mutta ei muita henkilöitä.

Poliisin kenttäpartiot ja rikostutkijat selvittivät aamuyön aikana omissa tutkimuksissaan asiaan mahdollisesti liittyvät henkilöt, jotka otettiin kiinni. Tutkijat kuulivat aamuyön ja päivän aikana useita henkilöitä selvittääkseen tapahtumien kulkua. Rikospaikalla on tehty myös kattavasti teknistä tutkintaa.

Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Timo Häkkinen Itä-Suomen poliisista kertoo Extralle, että astaloita on käytetty, ei varsinaisia aseita. Tapahtumien kulun selvitysten perusteella ei ole nyt muita vangittu, mutta poliisilla on ollut useita kiinniotettuja, jotka vangittuja lukuunottamatta on vapautettu.

Tehtyjen kuulusteluiden aikana, sekä teknisen tutkinnan perusteella, poliisille on muodostunut käsitys tapahtumien kulusta. Etelä-Savon käräjäoikeus vangitsi tänään mikkeliläisen miehen todennäköisin syin epäiltynä taposta.

Syyte asiassa tulee nostaa Etelä-Savon käräjäoikeudessa 31.3.2022 mennessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top