Hoitajapulan varjolla kolonialismia ja uusäänestäjiä

Hoiva-alan akuuttitarve on nyt vielä, kun ”suuret ikäluokat” vanhenevat mutta he poistuvat asiallisesti ottaen ensi vuosikymmenellä ja hoitajien tarve vähenee radikaalisti myös automatisaation,digitalisaation ja robotisaation ansiosta.

Eli, kun nyt 2025 tulee tänne 2000 syntyneitä hoitajia pilvin pimein ja kas heiltä loppuvat niin kuin monelta kantikseltakin työt niin miten sitten suu pannaan, kun on meillä kymmeniä tuhansia ja esim. Saksassa satoja tuhansia nelikymppisiä työttömiä plus tietenkin miljoonat ja sadat tuhannet vain ”sosiaalivaltion” vuoksi tänne tulleet?

Nykyisen EU:n ja sen jäsenmaiden maahantulopolitiikka on sodan politiikkaa, on todella järjetöntä, että yhtäältä yrittäjien järjestöt ja toisaalta vihervasemmisto yrittävät haalia Eurooppaan jopa kymmeniä miljoonia maahanmuuttajia lisää joilla ei -pientä osaa lukuunottamatta- ole töitä ja elintasomme laskee ja silloin alkaa taistelu leivästä,äänistähän tässä on taistelu jo meneillään. Ja varsinkin vihreät jotka menettävät kannatustaan-Saksaa lukuunottamatta- haluavat ”uusäänestäjiä”, kun vähäinenkin luotto kantaväestön taholta on luhistumassa.

Nämä ovat tosiasioita jotka on tunnustettava mitä pikemmin sen parempi, järjenkäyttö säästää verta. Näyttää kuitenkin voimakkaasti siltä, että ei haluta tai pelätään katsoa tulevaisuuteen, edes 10-15 vuoden päähän. Ukrainan sota voi tuottaa vielä miljoonia jopa kymmeniä miljoonia lisäpakolaisia ja he ovat oikeasti pakolaisia. Myös he ovat tieten tai tahtomattaan lisäjannitteiden luojia. Tosiasia, kun on, että ukrainalaiset ovat uskonnollista väkeä-kristittyjä- niin kuin ovat Lähi-idästä ja itä- ja pohjois-Afrikasta tulevatkin-muslimeja-. Jo kun Ukrainan sota alkoi jännitteitä syntyi maan sisällä siellä olevien muslimien ja kantaväestön kesken. Mutta, kun massat liikkuvat niin ne esimerkiksi juuri Saksassa, Ranskassa, Ruotsissa ja Suomessakin joutuvat väistämättä törmäyskurssille josta eivät voi välttyä myöskään kantaväestöön kuuluvat.

On suunnatonta vastuuttomuutta ottaa enää ”sosiaalivaltioihin” tunkeutuvia luku-, kirjoitus-kieli-,ammatti- ja tapataidottomia ihmisiä. Ja jos joitakin otetaan niin naisia ja lapsia. Ei Eurooppa tarvitse tuhansien kilometrien päästä tänne tunkeviä 20-40 vuotiaita miehiä. Syksypuolella 2015 ja jopa vuoden 2016 alussa vouhkattiin ”Wellcome refugies” kylttien kanssa Helsingissä-tosin sillä erolla, että kun kesällä oli elokuun leppeässä auringonpaisteessa noin 15 000 tervetulon toivottajaa niin 2016 helmikuun pikkupakkasessa laahusti Helsingin Mannerheimintiellä enää 300. Em. kertoo ainakin siitä, että punkku puistossa maistui kovin kerkeästi mutta, kun olisi pitänyt viitsiä ihan lähteä ulos pakkaseen niin ei se enää ollut ”kliffaa”. Valitettavasti ”pakolaisten” siis miesten käyttäytyminen on aivan liian usein ollut sellaista, että kansalaisten tunnot heitä kohtaan ovat jäähtyneet muutenkin kuin säätilan vuoksi. Toki vihreät tai kirsipihat koittavat pitää tulta yllä näkemällä rasisteja ja natseja joka paikassa mutta varsinkin suomalaiset jotka eivät natsismin kelkkaan lähteneet edes Lapuanliikkeen/IKL:n hulluimpina vuosina niin ei se todellakaan ole tänäänkään minkäänlaista todellisuutta. Päin vastoin Vihreitten harjoittama maalittaminen, kaikenlaisten kieltojen vaatiminen , maailmanlopun kirkuminen ja suoranainen vihernatsismi ovat omiaan kääntämään yhä useamman selän tuolle lahkoksi yhä enemmän muotoutuvaksi ”liikkeelle”.

Euroopalla ja Suomella on oikeus ja velvollisuus puolustaa itseään mitä tahansa ulkoista uhkaa vastaan. Muuten on aikas outoa, että työttömiä Euroopassa on parikymmentä miljoonaa, että heitä ei tosissaan muka saada töihin. Ja sitä paitsi eikö ole kolonialismia se, että -vallankin, kun oma tilanne on edellä kertomani- koitamme haalia kehittyviltä mailta heidän hoitohenkilökuntansa, tosin esim. Filippiinit ja Indonesia ovat ilmoittaneet, että he eivät mielellään väkeään antaisi, kun on kova tarve itselläkin. Ja kaiken hyvän päälle vielä vallankin vihreät näyttävät haluavan sotkea keskenään nämä ammatti-ihmiset kristityt filippiiniläiset ja karanneet muslimi-isikset. Ja, kun näin on niin muiden on otettava aikuinen asenne ja aikuiset keinot.

Meidän on koulutettava omat ihmisemme, maksettava heille kohtuullista palkkaa ja meidän on poistettava ne-pakolaisstatuksella tulleet- joiden maissa tai maat eivät enää käy sotaa kuten afgaanit, irakit ja somalit puhumattakaan marokkolaisista, albaaneista tai turkkilaisista. Kaikissa noissa maissa tarvitaan sotien jälkeen jälleenrakennustyövoimaa, etenkin nuorehkoja miehiä niin, että tervemenoa.

Seppo Huhta

1 Comment

  1. p. grandell
    30.12.2022 08:13

    ton nyt ymmärtää vanha erkkikin, mutta pk-poliitikot ovat tyhmyyden huippu, vain eu.n hillopurkki maistuu,sekä äänestäjielliin vitt##lu. kyllä on nuija-sodan aika

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top