Hölmöt agitaattorit vaikeuttavat kansanvaltaa

Näin tapahtui USA:n kongressitalossa paikallisten honkkelien heiluessa siellä, näin on tapahtunut Antifan toimesta Saksan kaduilla ja näin on tapahtunut Suomen eduskunnassa vihreiden eduskuntaryhmän ja Tasavallan ulkoministerin toimisesta.

Minäkin vilpittömästi luulin, että Trump voittaa presidentinvaalit mutta sitten tulivat kuvaan enemmän tai vähemmän mystiset postiäänet jotka dominoefektin tavoin kaatoivat hyvinkin selvästi Trumpille menossa olevat osavaltiot.

Ei muuten ihme,että meillä muuan Vihreiden edustaja haluaa tehostaa Suomessa ”postiäänestystä”. No, eipä siinä mitään mutta se ei meillä vahvista suhteellisesti vihreitä vaan päinvastoin, sillä vihreät ovat Suomessa varsin ahkeria äänestäjiä. Jos se jota kuta vahvistaa niin Perussuomalaisia ja demareita eli Vihreiden vastustajia ja kilpailijoita. Ihan on tutkittu tämä ja myös itse olen tätä tematiikkaa selvittänyt Tampereen yliopiston opinnäytetyössäni.

Mutta minun puolestani lujitetaan demokratiaa ihan kaikin keinoin-sopii mulle oikein mainiosti.Tähän nimenomaiseen vihreän ajatukseen sopii se vanha sanonta : ”Kannattaa miettiä mitä toivoo,koska se voi toteutua ”.

Kansanäänestyksissä on vastaus

Kansanäänestyksissä on vastaus erittäin moniin kysymyksiin.Sveitsin menetelmä sitä paitsi vie huomiota henkilökysymyksistä asiakysymyksiin.
Mutta nykyinen hallitus ei halua vahvistaa kansanvaltaa,koska se merkitsisi mm. kansanäänestystä EU:n valtavasti tuki- ja lainapaketista.Ja pommin varmasti hallitus senkin äänestyksen häviäisi.

Myös kuntalaisäänestykseen potkua

Laissa on jo tähän mahdollisuus mutta sitäpä ei juuri ole käytetty.Se edellyttää, että 8 % yli 18 vuotiaista kuntalaisista sitä kirjallisesti vaatii eli esim. Helsingissä se tarkoittaisi useiden kymmenien tuhansien nimien keruuta, ja sittenkin se olisi vain esitys valtuustolle äänestyksen järjestämisestä.

Toki haluaisin nähdä sen valtuuston joka, vaikkapa Helsingissä 50 000 nimeä keräänneeseen vaatimukseen suhtautuisi kielteisesti, -aihe voisi olla Malmin lentokentän säilyttäminen. Olisi meinaan seuraavissa kuntavaaleissa sellaisen puolueen turha mennä hakemaan kuntalaisilta tukea taakseen.

Mielenosoitukset ovat OK, mielivaltaisuus ei

Tapahtumat Amerikassa olivat tarpeettomia ja tietenkin turhia. Se mitä niillä saatin aikaiseksi oli vain -ainakin lyhyellä tähtäimellä- politiikan entisestään kärjistymistä. Toivottavasti ensinnäkin Trumpin vetoomus näille hötkyilijöille menee perille, eli ” Go home!” Toiseksi molemmin puolin koitetaan löytää sopu. Totta on, että kaikista asioista ei löydy.Ei tietenkään, koska on kaksi suurta puoluetta joilla on erilaiset ideologiset lähtökohdat.

Karmivalla tavalla koomista

Karmivalla tavalla koomista on se, että Euroopan Unionin vihervassut ja hyödylliset idiootit yrittävät ottaa kaiken irti tästä jutusta. Eli Merkeleet sun muut vannovat ”perinteisten arvojen” nimiin (eivät joukkoraiskaukset, päänkatkomiset, terroriteot ole mitään perinteitä Euroopassa). Kun aiemmin taphtui em. kauheuksia, niin eipä tullut Merkeeltä eikä kumppaneilta vaatimusta ”perinteisiin palaamisesta”. Nyt noilla perinteillä tarkoitetaan sitä, että äänestäkää nyt eurooppalaisia kokoomuslaisia, demareita, vihreitä ja vassuja, ettei käy kuin Ameriikassa. Eli siis syytetään ns. populistisia puoluita tästäkin.

Meidän on kuitenkin muistettava, että esim. Suomessa nk. populistit eivät ole hyökänneet laillista esivaltaa vastaan, tai yrittäneet romuttaa demokratiaa niin kuin Vihreät tekivät noin kuukausi sitten Al-Hol / Haavisto -tapauksessa. Tämä on todella syytä muistaa !

Ps.

Kansanpuolue, joka oli Perussuomalaisten varhainen edeltäjä, ja toimi Suomessa 1930-luvulla, oli yhtälailla IKL:n -tämän Kokoomuksen ja Maalaisliiton käenpojan- hampaissa, kuten osa maalaisliittolaisista sekä demarit ja Edistyspuolueen väki, -kommunisteista puhumattakaan. Sen verran vielä Kansanpuolueesta, että se sai parhaimmillaa 5 kansanedustajaa vuoden 1933 vaaleissa ja sen silloiset nuorimmat aktiivit olivat perustamassa myöhemmin Suomen Maaseudun Puoluetta kolmisenkymmentä vuotta myöhemmin.

 

Seppo Huhta

7 Comments

 1. pöh
  7.1.2021 19:26

  En ymmärrä mistä löytävät syylliseksi Trumpin? Vaikka selvähän se että hänet löydetään syylliseksi kaikkeen.
  Trumppihan se kuulemma kansankin jakoi, vaikka minun mielestä se oli vuoden jatkuneet toisen leirin organisoidut BLM/antifa ”rauhalliset mielenosoitukset”

  Eilen kuitenkin portit väkijoukolle avasi D.C:n poliisi joka on demokraattien komennossa. Samat myös päästivät tunkeutujat pois pidättämättä heitä. Se kaikki näkyy videoista. Ilmeisesti ampuivat sitten sisällä 4 ihmistä (aseetonta) saadakseen isomman kohun aikaan.

  Vastaa
 2. Hyvä video Wahington DC:stä / And We Know
  7.1.2021 20:36

  Video valaisee monta tapahtuman osaa hyvin. AWK on pysynyt rehellisesti, kuten aina ennekin, tapahtuman faktoissa. And We Know !!
  https://youtu.be/YaxCdEcuN9Y
  #2020TrumpWon #WeKnowTrumpWon #GodWonTrumpWonItsDone

  Vastaa
  1. pöh
   7.1.2021 21:41

   Oli melko valaiseva video, mutta turha luulla että ikinä voisi mistään valtamediasta lukea mitään totuutta vaaleista tai ”hyökkäyksestä” kongressiin.

   Varmaan suunniteltu pitkään, kun jopa Suomessa asti on 4-vuotta joka ainoa päivä mediassa luotu trumppi vihaa, ja peloteltu mitä kauheuksia hän maailmalle tekee.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    7.1.2021 22:21

    Trumpin kehoitus Capitol-kukkulalla oleville mielenosoittajille olla rauhanomaisia ja totella poliisia on kuitenkin näkyvissä Twitterissä. Sensijaan mediassa vedotaan Trumpin viestiin, jossa väitetysti käsketään menemään Capitolille. Tätä viestiä ei löydy, jos sitä on koskaan ollutkaan? Kuka tietää/löytää, voi antaa kommenttiin linkin tai mielellään kuvakaapin? Kiitos etukäteen!!

    Vastaa
 3. pöh
  8.1.2021 00:58

  Tuli taas aika kun ei voi iltapuluista, hesareista ym katsoa edes säätiedotusta, ne on niin täynnä valheita tosta tapahtumasta.
  Nancy Pelosikin vaatii heti trumpin eroa, ja Pelosin tyttären mies poseeraa netissä sen sarvipään kanssa.
  Niillä on varmaan kova kiire päästä trumpista, kun kauhea pelko perseessä että kaikki petokset tulee vielä julkiseksi.

  Vastaa
 4. Sarvipää on ammattinayttelijä ja BLM:stä
  11.1.2021 00:14

  Se sarvipää on tunnistettu aiemmin BLM-riveissä samassa asussa ja samassa olkapää-tatuoinnissa poseeraavaksi. Sarvipää on oman profiilinsa mukaan näyttelijä, joka pystyy puhumaan/imitoimaan muistaakseni 16 eri ihmisen ääntä.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   11.1.2021 13:27

   Tämä ”Jake Angeli” ilmoittaa olevansa näyttelijä, mutta hänen ei tiedetä olleen missään isossa produktiossa, jos pienessäkään. hän näyttääkin tehneen omasta elämästään sirkusta hiippaillen milloin BLM:n, milloin republikaanien ulkoilmatilaisuuksien liepeillä kerjäämässä huomiota. On kiinnostavaa, kuka antoi hänelle megafonin Capitolilla?

   Johtolanka jenkkipoliisille, wink wink.

   Ei siis BLM eikä ”trumpisti” vaan self-made-shaman. Sieltä on pongattu ihan oikeekin BLM-hemmo. Bai tö wei, en ole ollut 40 vuoteen millään rockfestarilla, mutta muistelen että kaikista hölmöimmät trendijutut tulivat aina vastaan, mm. ”apuva!” ja ”naurava kulkuri”. Ketkä viitsi ens kesänä mennä maksamaan maltaita huonoista bändeistä, bongatkaa kuin monta sarvipäätä näätte? (Hei, en antanut kelleen ideaa!! Jätä ainakin tatska pois.)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top