Hornetilla vaaratilanne Siilinjärvellä

Rissalan lentokentällä Siilinjärvellä varauduttiin aamupäivällä vaaratilanteeseen.

Hornet-hävittäjän lentäjä ilmoitti koneen paineistusongelmasta. Ongelmasta lähtee automaattisesti ilmoitus pelastuslaitokselle ja sairaalaan. Vaaratilannetta kentällä ei kuitenkaan lopulta ollut, vaan kone onnistui laskeutumaan turvallisesti, kertoo palomestari Marko Kotanen extralle. Karjalan lennostossa on parhaillaan käynnissä kansainvälinen Bold Quest -tapahtuma, johon osallistuu lentokoneita Suomen ilmavoimien lisäksi muun muassa Ranskasta. Suomelta tapahtumaan osallistuu kaksi Hornet-hävittäjää.

Karjalan lennoston tiestussihteeri Risto Hyvärinen kertoo, että kyseinen Hornet oli Suomen ilmavoimien omaa kalustoa, mutta kone ei ollut osallistumassa Bold Quest -tapahtumaan, vaan normaalilla harjoituslennolla.

3 Comments

 1. Pekka ja Pätkä
  23.5.2019 00:07

  Selvästi Putinin aiheuttama vika.

  — Jos Horneteilla ei Karjalaa vallata takaisin, niin vika ei voi ainakaan olla Horneteissa.

  Vastaa
 2. Jussi
  23.5.2019 19:17

  Paras katsomani analyysi maailmantilanteesta American Intelligence Median julkaisema. Täynnä myös loistavaa älyhuumoria meemeinä:
  Please Pekka ja Pätkä sekä toimitus, katsokaahan tämä ennenkuin juutuupin globarit poistaa sen. Mielenne on selvästi avoin ja ennakkoluuloton, enkä halua että herkkupala klippi menee Suomessa patriooteilta vaikutamatta ohi, koska WWG1WGA.

  https://www.youtube.com/watch?v=CqzpsOIBmc8

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   23.5.2019 20:07

   Laittaa juutuubit tekstilinkkeinä jatkossa. OK?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top